Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona narzeczona

Wredna matka!

Polecane posty

Gość wkurzona narzeczona

Mój narzeczony pracuje w firmie, której właścicielką jest jego matka. Sama w niej nie pracuje, wpada tylko wypić kawę i kontrolować, ale zgarnia całą kasę, a swojemu synowi, który ciężko tam pracuje wypłaca miesięcznie 2 tys zł! - chcemy kupić mieszkanie, wziąć ślub, mieć dzieci, ale przy jego zarobkach nie ma na to szans - żeby nie było - ja też pracuję i zarabiam. Przecież tak na prawdę to on jest teraz szefem tej firmy! Co robić? Jak ją zmusić do przepisania?

Gość gość
to jej firma to czemu ma przepisuwac? on jest tylko pracownikiem i ma taka pensje a nie inna... zawsze moze sie zwolnic..

Gość gość
ale ile synalek ma lat, ze sie trzyma spodnicy mamusi? jak dorosly chlop to niech wezmie sprawy w swoje rece i poszuka lepiej platnej roboty, firma matki wiec ona decyduje,

Gość gość
"Mój narzeczony pracuje w firmie, której właścicielką jest jego matka." Kluczowe slowa to "PRACUJE" i "JEST WLASCICIELKA" ... Zupelnie nie wiem czego sie czepiasz, jest traktowany jak reszta pracownikow, nie rozumiem dlaczego mialby miec jakies szczegolne prawa ....?

Gość gość
"Jak ją zmusić do przepisania?" Przyloz jej pistolet do glowy :D

Gość gość
Autorko a jak sie ma ten topik do dzialu Poza Polska? Moze idz sobie na jakis uczuciowy lub ogolny dzial, co?