Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka7890

Moja córeczka ma chłopaka. Co robić ?

Polecane posty

Gość matka7890

Piszę tutaj bo mam poważny problem.Mam córkę Dominikę,która ma 12 lat(13 lat kończy w kwietniu) i obecnie chodzi do 6 klasy podstawówki.Naprawdę śliczna dziewczynka,naturalna ,wyglądająca na tyle lat ile ma .Jest bardzo spokojna,wyciszona i nieśmiała,dlatego boje się o nią .Problem w tym że zakochała się w chłopaku i to na dodatek w 19 latku z 3 liceum. Jak z początku mi go przedstawiła byłam w szoku.Od razu było widać że miedzy nimi będzie z 6 lat różnicy. Nie podobało mi się to w ogóle.Nie chciałam do niej krzyczeć gdy ten chłopak poszedł bo nigdy tego nie robię.Miała trudne dzieciństwo bo była bita i krzywdzona psychicznie przez mojego męża zawsze pijanego z którym rozwiodłam się gdy Dominika miała 8 latek przez co ona jest często smutna.Nie mogłam wtedy przez całą noc zasnąć i myślałam dlaczego wzięła sobie o tyle starszego chłopaka i w ogóle dlaczego już ma.Bałam się ze on może ją wykorzystywać a z Dominiką znając ją miałby łatwo,wiadomo jacy są współcześni gówniarze.Rozmawiałam z nią,chciałam żeby z nim nie była.Ale pewnego dnia zmieniłam do całej sprawy nastawienie.Dominika była bardzo przeziębiona i leżała w łóżku ,39 stopni gorączki..Jak wróciłam z zakupów do domu zastałam tego chłopaka przy łóżku Dominiki.Zrobił jej śniadanie.Byłam mocno zaskoczona.Cały wtedy dzień się nią opiekował,3 następne też aż nie wyzdrowiała.Chciałam go poznać bliżej.Okazało się po rozmowie z nim że to miły,niezwykle wrażliwy chłopak.Powiedział mi że zawsze marzył o tym żeby mieć kogoś do kochania i opiekowania a inne dziewczyny go odrzucały.W sumie się nie dziwie bo on jest jakiś taki nieśmiały i wstydliwy.Wychowywał się bez ojca całe życie więc zrobiło mi się go szkoda.Bardzo go polubiałam. Dominika stała się przy nim o wiele bardziej radosna niż wcześniej.Pozwalam się im razem spotykać.Tyle ze ciągle myślę o tej różnicy wieku bo to dobrze nie wygląda ale naprawdę nie wiedziałam że chłopaka w takim wieku stać na taką opiekę. Jeśli można to proszę o porady.Oni są ze sobą już 23 miesiące ,a więc dosyć długo.....

Gość gość
jeśli córka jest tak głupia jak Ty to nic nie robic, z g***a bata nie ukrecisz

Gość gość
to tylko 6 lat różnicy nie przesadzajcie !

Gość gość
hahahahahahahaha 19latek z dziewczynką z podstawówki :D dobre

Gość gość
Właściwie z czym masz problem? Chłopak fajny, córka zadowolona, wszystko gra. Sześć lat różnicy to nie jest aż tak wiele, a podejrzewam, że córka potrzebuje męskiego ramienia do wsparcia, skoro na ojca nie mogła liczyć. Rówieśnik nie zapewniłby jej tego. Nie rób im pod górę, po prostu dbaj o relację z córką, żeby w razie kłopotów czy wątpliwości nie wahała się z nimi do Ciebie przyjść.

Gość gość
dziewczyny z gimnazjum chodzą ze studentami już licealistki mają często chłopaków po studiach a studentki facetów 30+ więc chłopak ze średniej szkoły i taka dziewczyna z końca podstawówki i początku gimnazjum to akurat zresztą podobno dziewczyny dojrzewają szybciej o kilka lat.

Gość gość
Tłumaczyć, tłumaczyc, tłumaczyć. Uwrażliwiać. Mówić, że jesli zaczną współżyć to może mieć bardzo poważne konsekwencje dla chlopaka (wspólżycie z 13latką jest przestępstwem), żeby była ostrożna. Mówić, że inne potrzeby ma pełnoletni chłopak a inne dziewczynka, ktora jeszcze dojrzewa, ostrzegać, tłumaczyć. Poza tym wex pod uwagę, że skoro tego chlopaka odrzucaly inne dziewczyny to wybral sobie taką, której imponuje jego wiek. A ta jego przewaga z czasem zmaleje.

Gość gość
ty nie jestes zadna matka tylko jestes tym chlopakiem i probujesz tu strugac wariata i pisac jak matka. dziewczyna jest nieletnia. nie masz prawa jej tknac nawet zeby ci tanczyla nago bo prokurator murowany. mozesz byc jej kolega na odleglosc. jak dorosnie to do seksu powinna znalezc innego.

Gość gość
dziwne XD 19 latkowie nie ogladaja sie przewaznie za dziecmi z podstawowki :D

o szkuwaaa 11 latka czy tez jeszcze 10 latka zaczęła mieć chłopaka 17 latka :/ :/ Twoja małolata pod twoją nieobecność może spraszać do chaty osoby wcześniej nie informując cię kto to i czy może? yyhmmm

Gość TO PROWO JUŻ BYŁO
rzygam już tą prowokacją, była masę razy 🖐️

Gość julka19xx
przypomnij chłopakowi że w świetle prawa jest pedofilem.gowniane prawo ale prawo.

Gość gość
ale wy jesteście zryte nic nie było mowy o seksie a wy już o pedofilii czy prokuratorze :P zazdrość was bierze bo też chciałybyście takiego młodziaka

Gość gość
a ja jestem zaszokowana że jako matka pozwalasz swojej córce na miłosne fanaberie i to z chłopakiem pełnoletnim. Ja bym pogoniła takiego gdzie.....

Gość gość
biedna Dominika . od tatusia alkoholika do chłopaka pedofila

Gość gość
nie przeszkadzaj jej bo co sie za mlodu nauczy to pozniej bedzie miala jak znalazl i bedzie sie dobrze rznela

Gość gość
Nie wierze, ze sa jescze takie tepe idiotki, co łykają takie żałosne prowa. Muszą mieć strasznie nudne własne życie, że tak gonią za pierwszą lepszą tanią sensacją. pewnie czytelniczki pudelka i faktu :D

Gość gość
nie powiedziałabym ze to prowo bo takie sytuacje coraz czesciej sie zdarzają. to ze tych czasach taka malolata-jeszcze dziecko ,zakochuje sie w tyle starszym od siebie chłopaku to coraz częstsze zjawisko.dziwne tylko ze on nie pozostał jej bierny i sie do niej dorwał.być może to rzeczywiście milosc a byc moze chlopak zauwazyl ze młodsza to bedzie mial o wiele latwiej ,wiec korzysta

Gość gość
to prowo niedawno był identyczny temat o 12 latce i osiemnastolatku słowo w słowo to samo :D

Gość Tasmanska
przetrzepać dupsko trzeba było wcześniej 23 miesiące temu ,kiedy smarkula w 4 podstawówce brala się za chłopaka, teraz to masz na co pozwoliłaś

Gość gość
mamuśka jest zła bo sama chciała młodziaka :0

Gość matka7890
Tasmanska przetrzepać dupsko trzeba było wcześniej 23 miesiące temu ,kiedy smarkula w 4 podstawówce brala się za chłopaka, teraz to masz na co pozwoliłaś Po pierwsze ,nie wiedziałam że moja córka ma chłopaka i to o tyle starszego,chociać nie powiem ze się nie domyślałam do często nie było jej w domu,myślałam ze chodzi do koleżanki.po 2 drugie nigdy Nie Uderzyłabym własnej córki bo wiem jaką traume i upokorzenia przeżyła w dzieciństwie przez mojego męża. Wobec mnie zawsze była posłuszna i bardzo uprzejma i miła. To prawdziwy skarb mieć takie dziecko. Mam ją bić z tego powodu wg ciebie ze ma tyle starszego chłopaka ?

Gość gość
Alelee może najwyższa pora przetrzepać jej troche tyłeczek :D

Gość Tasmanska
Nic nie rob,przecież dla ciebie to tai fajny chłopak i dobry . jak on taki fajowy to dlaczego masz być na corunie zla? a poza tym współczuje dziecku wychowywania się w patologii, może to pociąga teraz efekty

Gość gość
juz ten temat był kiedys wałkowany i pewnie ta twoja coreczka moze miec juz 14 lat :D