Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona narzeczona

Wredna matka!

Polecane posty

Gość wkurzona narzeczona

Mój narzeczony pracuje w firmie, której właścicielką jest jego matka. Sama w niej nie pracuje, wpada tylko wypić kawę i kontrolować, ale zgarnia całą kasę, a swojemu synowi, który ciężko tam pracuje wypłaca miesięcznie 2 tys zł! - chcemy kupić mieszkanie, wziąć ślub, mieć dzieci, ale przy jego zarobkach nie ma na to szans - żeby nie było - ja też pracuję i zarabiam. Przecież tak na prawdę to on jest teraz szefem tej firmy! Co robić? Jak ją zmusić do przepisania?

Gość gość
ide jutro do szefa i mowie, mu ze ma przepisac firme na mnie mnie bo ja tam pracuje a on tylko wpada kontrolowac :D :D

Gość lemosia0999
Ale z Was idioci :D On się zgadza na takie warunki, więc o co chodzi? Jak mu nie pasuje, to niech znajdzie lepszą robotę. Ciekawe, czym Ty się zajmujesz i ile zarabiasz :D

Gość gość
niech sobie synus swoja firme zalozy.

Gość wkurzona narzeczona
ja pracuję w PUP i zarabiam 1,7 tys na rękę on właściwie sam zarządza firmą matki, pracuje za trzech! firma (biuro rachunkowe) przynosi ok 15 tys miesięcznie na czysto - wszystko zgarnia ona - ale to on wyszukuje nowych klientów, on się dokształca, żeby być na bieżąco - jej nic nie obchodzi!

Gość gość
to czemu nie zalozy wlasnego biura? pewnie nie ma certyfikatu?;) a skoro go nie ma to nie moze byc wlascicielem...krotka pilka.... a z drugiej strny jak taki dobry sam mogl rozkrecic wlasny biznes i tyle....

Gość wkurzona narzeczona
a temu nie otworzy, że na wszystko potrzebne są pieniądze - za co ma wynająć i umeblować biuro, kupić komputery, opłacić ZUS?

Gość wkurzona narzeczona
Ostatnio byłam świadkiem jak koleżanka puściła bąka przy swoim narzeczonym i jeszcze sie śmiała z tego..żal mi sie go zrobilo mimo ,że nie był tym zdziwiony:( Natomiast facet mojej siostry z którym jest dopiero rok też pierdzi przy niej..siostra znieść tego nie mogla na poczatku a teraz sie z tego śmieje..on nie potrafi wyjsc z pokoju tylko pierdzi i to jeszcze śmierdząco..normalnie w głowie mi sie to nie mieści..:(:( i jeszcze śmieje sie i woła :"gdyby nie ten dech to by człowiek zdechł" dla mnie to żenujące.. ja nie wiem jak facet może potem pragnąć takiej kobiety która przy nim puszcza śmierdzące bąki..:(

Gość zara kurna
Często jest tak, że ktoś się zgadza na ochłapy, kiedy wie, że ma pewną i stałą robotę. Czasami tak jest z osoba o dobrym wykształceniu. W takim jednak przypadku wolałbym szukać lepiej płatnej roboty.

Gość gość
jestes pewna ze on chce tego samego co ty? moze nie chce zakladac rodziny.......nie chce c***owiedziec tego wprost...

Gość wkurzona narzeczona
g***o wiecie o zyciu :(

Gość gość
Dlaczego nie zmieni pracy ? Z takim doświadczeniem na pewno coś fajnego znajdzie