Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się w pracy

Polecane posty

Gość gość

Otóż pracuje w gabinecie stomatologicznym. Ja pracuje środa, czwartek, a w poniedziałek, wtorek, piątek inna dziewczyna, ale ma L4 i jestem od tygodnia nom stop. Normalnie pracuje tam 3 lekarzy, ale jedna jest na L4 i jest ich 2-kobieta i facet-trzymają razem tzw sztame. Podejrzewam nawet że mogą mieć romans-ale on ma żonę, ona męża. Dzisiaj oboje mnie cały czas opiepszali, a to źle wpisałam pacjentów, a to coś tam źle wpisałam, a to na dzisiaj zamiast na 8, to transport był na 9 i oni nie mieli płynów itp. i nie mogli pracować. Aż mnie trafia. Jak się na nich zemścić ?

Gość gość
może zacznij najpierw wypełniac swoje obowiązki rzetelnie i sumiennie

Gość gość
weź L4

Gość gość
Rano weszli za 15 ósma weszli razem. Okazało się, że pomyliłam godziny i odwołali wszystkich pacjentów do godziny 9.30. I od 8 do 9 siedzieli cały czas u niej przy zamkniętych drzwiach i śmiechy, chichy. Tak cały czas. Nie mogę wziąć L4, bo dopiero co wróciłam.

Gość gość
To aż śmieszne co oni wyprawiają.

Gość gość
Olej ich i skup się na pracy.

Gość gość
Za co wlasciwie chcesz sie zemscic ? Pilnuj swojej roboty, skoncentruj sie na tym aby nie robic bledow i rob to co do ciebie nalezy i za co dostajesz pieniadze - twoi lekarze sa dorosli, maja prawo robic co chca i nie jest zadaniem pomocy pouczac ich o czymkolwiek. Jak skoncentrujesz sie na robocie, to i bledy przestaniesz robic i nie bedzie powodow aby cie krytykowac. Ich ewentualny romans jak i ich cale zycie seksualne to nie twoj bizness.

Gość gość
Ja się skupiam na pracy.

Gość gość
Dzisiaj ona kończyła godzinę wcześniej i weszła do niego ,, ....Ja już idę " a po co mu to wiedzieć, że ona idzie, niby tacy ekstra lekarze, ostatnio jego żona przeszła z ich córką, żeby chwile on ją pilnował, a ta mała siedziała cały czas u niej, i mówi do niej ,, ciocia".

Gość gość zz
współczuje, moze po prostu przeczekaj, nie bedzie trwało to wiecznie..;) a tak przy okazji mam pytanko;D wiesz czy można spiłować zęba do razu na pierwszej wizycie i jak to bedzie przebiegało? bo mam dwie 3 za długie i wyglada to okropnie, 3mm potrzeba spiłować,jak na zęba to dużo,tylko moją dentystka nie chce,bo mówi zdrowe i nie wolno,albo mówi że spiłować fruoryzować, spiłować...i tak dalej aż do skutku,ale ja bym chciała od razu:( da się tak?

Gość gość
Niestety nie pomogę, ja jestem od umawiania pacjentów, przyjmowania kasy i lart płatniczych.

Gość gość zz
szkoda;) a ich po prostu olej, znudzi im się a jezeli to romans to predzej czy pózniej sie wyda:)

Gość gość
opieprzali cenzuruje, więc człowiek radzi sobie jak może :D

Gość gość
nie cenzuruje o.O A myślałam, że to taka przebiegłość autorki, ale widocznie to zwykły analfabetyzm

Gość gość
Na pewno to jest romans. Po co jemu widzieć kiedy ona wychodzi, piją razem kawe codziennie.

Gość gość
Rety, ja pracowałam w markecie i też jak chodziliśmy razem ze współpracownikami na przerwę to piliśmy kawę itp. i również każdy każdemu mówił, że wychodzi na przerwę albo że idzie już do domu... i nie było w tym żadnych romansów :o

Gość gość
Ale oni podchodzą tylko tak do siebie.

Gość gość
.

Gość gość
.

Gość gość
.

Gość gość
.

Gość gość
Może po prostu się lubią :O Weź się kobieto za robotę a nie o zemście myślisz bo Ciebie z tej pracy wypieprzą. Nie robisz tego co należy to zbierasz opierdziel i tyle. a to czy oni mają romans czy nie mają to nie Twój zakichany interes.

Gość gość
to znowu ta psychopatka od dentystów

Gość gość
Dzisiaj wielkie halo, on ma do mnie, bo mnie po kilka razy woła a ja nie słyszę. Rozumiem lubinie się, ale kurde jak ona ma wolne to leci do pobliskiej kawiarni po 2 kawe, jak on to on leci. A już nikomu innemu nie kupią.

Gość gość
Ale z czym ty masz problem? Z tym ze moga miec romans czy z tym ze dostajesz op*****l za to ze walisz byki w robocie?

Gość gość
Nie wale bykow w pracy.

Gość gość
dziewczyny przestańcie reagowac to jest psychopatka który co jakis czas pisze topik o stomatologach