Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki co Wy robicie???

Polecane posty

Gość gość

Sorry ale muszę się wykrzyczeć!!! Jestem za granicą i właśnie wróciłam ze sklepu. Zaczepiają mnie faceci na ulicy i niech to robią dalej, ale jak tylko dowiedzą się że jestem Polką to wyciągają kasę i mówią "chodź do mnie". Co u kurw.... nędzy??? Jaką opinię mają Polki??? Szok!!!

Gość gość
Nie wiem, gdzie za granica jestes (moze Anglia, bo stamtad czesto takie historie) - ale wyobraz sobie, ze nawet w Japonii jest podobnie (choc mysle, ze nie na taka skale, bo to daleko). Czytalam w necie ze to z powodu modelek i hostess od nas, ktore psuja tam nam opinie od wielu lat. Masakra, to teraz strach jechac dokadkolwiek, skoro taki rozrzut!!!

Gość ex_debill_znowu_po
strach bo? boisz się, że któryś wyciągnie tyle kasy, że się skusisz?

Gość gość
Ja odpowiem. Strach, bo wstyd i zazenowanie, ze wezma mnie za taka puszczalska rodaczke. Ale tys debil (nick), to nie zrozumiesz, ze porzadnym babeczkom to nie jest obojetne i sprawia cholerna przykrosc.

Gość gość
Z debilami szkoda gadac, tacy to pewnie czuliby dume, gdyby do ich panny ktos tak chamsko zagadal i potraktowal jak d/z/i/w/k/e.

a mnie przykrości nie sprawia, bo nie identyfikuję się z całą nacją kobiet. Nie boli mnie co myślą o "całej nacji" skoro sama sobie mogę wystawić świadectwo. Swoją drogą...gdzie ty mieszkasz, że faceci tak robią? Jakoś nigdy mnie to nie spotkało.

Gość gość
Autorko, skad piszesz?...

Gość gość
Moorland, naprawdę było by Ci wszystko jedno, gdyby potraktowano Cię tak, jak autorkę topiku? Mnie by nie było.

Gość gość
Ale mnie to po prostu przeraża. Zaczepiają mnie faceci, ale mam taki charakter że z każdym chwilę pogadam (niestety nie umiem przejść obojętnie). Fajna gadka dopóki nie spytają skąd jestem. Co mam oszukiwać??? Jaką opinię wyrobiły nam Polkom niektóre dziewczyny... Aha i nie jestem w Anglii tylko w Belgii kolejny przykład... mój sąsiad (Rumun) poszedł na dyskotekę i oczywiście wrócił z Polką na noc....

Gość ex_debill_znowu_po
kompleksy macie typowo polskie - bo cały czas się przejmujecie co ludzie powiedzą prawda? nie potrafisz ramionami wzruszyć i obrzucić pogardliwym spojrzeniem? to może na początek przestan się ubierac jak d****** a zacznij nosić jak dama:)

Robiłoby, ale zastanawiałabym się co ze mną jest nie tak, że ktoś mnie tak podsumował. Nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją (nie licząc oczywiście trolli na necie). Ciężko mi uwierzyć, żeby do normalnej kobiety podbił normalny facet i z czymś takim wyskoczył. Więc albo z autorką jest coś nie tak albo pozwala się zagadywać typkom spod ciemnej gwiazdy (obstawiam to drugie).

Gość gość
Internetowy prostak piszacy o damie, a to dobre...

Gość gość
do ex_debill_znowu_po nie ubieram się jak dziw..., bo mam już swoje 30 lat na karku i dziecko, poza tym nie jestem jakąś super extra laską. Życie trochę znam, ale dopóki nie przekonałam się na własnej skórze, jak traktowane są Polki, to nie wierzyłam...

i niby regularnie zdarza Ci się, że faceci wyciągają kasę i chcą c**płacić? A smoki w tej bajce były?

Gość gość
Moorland, bardzo nieladnie napisalas. Bez znajomosci faktow automatycznie przerzucac wine na kobiete? Ale to niestety standard, tylko smutne, ze kobiety tez tak osadzaja. Mysle, ze Tobie nic takiego sie nie przytrafilo, dlatego wnioskujesz bez empatii i stereotypowo - tak?

Tak, wnioskuje, że to prowo kogoś kto lubi robić z Polek d****** bo nie uwierzę, że zwykłej kobiecie kilkakrotnie zdarzyło się zostać zaczepioną w ten sposób.

Gość Liwia Klarysa
to nie wynika z tego co Polki robią za granicą, ale z powszechnej opinii że Polki są nieziemskie w łózku:D

Gość gość
Nie upatrujmy winy w autorce, na miłość boska! Gdyby w jej naturze było prowokowanie, to przecież nie pisałaby tak zbulwersowana.

Gość gość
Moorland nie prowokuję. Jestem tu od 15 stycznia, a to był 5 raz...

Gość gość
Czy Moorland mieszka za granica?... Bo to istotne. Gdybac kazdy moze, dopoki nie znajdzie sie w podobnych uwarunkowaniach.

najlepiej powiedz, że codziennie się to zdarza. Zwykłą, przeciętną kobietę po 30 zaczepiają mężczyźni, a kiedy dowiadują się, że jest Polką proponują pieniądze. Ciężko jest spotkać 5 takich chamów, a co dopiero 5 którzy zachowają się dokładnie w ten sam sposób.

Gość ex_debill_znowu_po
też nie wierzę, tym bardziej, że sama osiadłam w UK mając 30 lat i nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło:)

Gość gość
Moorland może masz ochotę tutaj przyjechać i się przekonać ?

Gość gość
O co ci chodzi, kobito? Fakty nie zmienia sie tylko dlatego, ze w nie powatpiewas. Nie wierze, ze nie znasz doniesien z innych zrodel w necie, ze to sie zdarza i wcale czesto.

Gość gość
w De, to polka qu´RW+a a polak zlodziej,sami ejstesmy sobie winni

Do Belgii mnie jakoś nie ciągnie, ale jak spotkam kogoś z tego kraju to zapytam czy chamstwo jest u nich na porządku dziennym. Nie wiem kogo bardziej w tym momencie obrażasz...Belgów czy Polki.

Gość gość
A ile masz teraz "debilko"? I od kiedy siedzisz za granica?

Gość ex_debill_znowu_po
za to dzięki twojemu apelowi Polski się zmienią i wszystkie popędzą z różańcem do kościała... geta a life!

Gość gość
Aha, czyli Moorland mieszkasz w PL, ale wiesz lepiej, co sie wyprawia poza granicami kraju? To zaprzeczaj dalej...

Od lat mieszkam za granicą, mało tego! Mieszkam w Anglii gdzie Polski podobno znane są z puszczalstwa! :D