Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciu123456

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gosciu123456

Witam szukałam takiego tematu ale nie znalazłam ;* 21 grudnia miałam okres 6 dni cykle co 30-34 dni (licząc ze 1 dzień cyklu to 1 dzień miesiączki:)29 grudnia kochałam się bez zabezpieczenia ok 14 stycznia wyjechałam do Wiednia 22 stycznia powinnam dostać okres okresu brak po 2 tyg wróciłam do pl i kochałam się 25 bez zabezpieczenia okresu dalej nie było okres dostałam 1.02 czyli 10 dni po terminie po czym trwał 2 dni i koniec był strasznie słaby stąd moje pytanie mogę być w ciąży czy to przez zmianę klimatu nie chce robić testu bo nie chce wydawać niezbędnych pieniędzy a chce wiedzieć czy jest to możliwe ..?z góry dziękuje i proszę o szybką odpowiedź

Gość gość
Skoro nie chcesz wydawać zbednie pieniędzy to żyj w niepewności :P

Przepraszam ale ile masz lat???? Test kosztuję niespełna 10 zł!!!!

Gość gosciu123456
poprostu nie mam ochoty robic testow i jak bedzie 1 to byc zalamana

Gość gość
Z tego wynika, że kochałaś się 29gr- faza niepłodności względnej i 25st- faza niepłodności bezwzględnej. Po prostu trafiłaś akurat na fazy niepłodności. Udało się uniknąć fazy płodnej. A cykl Ci się wydłużył przez wyjazd.

Gość gosciu123456
22lata mam 3 lata małżeństwa i 3 letniego synka i przy nim nie miałam okresu

Gość gosciu123456
Dziękuję czyli nie mam po co robić testu bo bedzie 1 kreseczka:) martwi mnie czemu mialam okres tylko 2 dni a zawsze mam 6

Gość gość
Wiesz no, dla pewności mogłabyś zrobić... Jakbyś mierzyła temperatury to bym Ci na 100% powiedziała co i jak. Równie dobrze to mogło być plamienie implantacyjne po tym stosunku 25 stycznia, ale wtedy owulacja musiałaby Ci się ostro przesunąć.

Gość gość
Zresztą, jakby to miało być plamienie implantacyjne po stosunku 25 stycznia, to test Ci jeszcze tego nie pokaże, musiałabyś poczekać parę dni.

Gość gosciu123456
no własnie mogła bo byl wyjazd przed okresem ja pojechałam 12 a okres powinnam miec 22 a kochałam sie po przyjeździe 26

Gość gość
Na moje oko jest tak jak napisałam na początku, ale dla pewności zrób test za 5-7 dni.

Gość gosciu123456
dokładnie to było tak kochałam sie w grudniu 29 okres powinnam miec 22 styczen 12 stycznia wyjechałam wróciłam 23 a kochałam sie 25 i 1 dostałam 2 dniowy skapy okres nawet wkładki mogłam nosic hahaha

Gość gosciu123456
no własnie sąsiadka mi test przyniosła hahaha bo kupila 2 ale 1 jej wyszedł pozytywnie i 2 nie robila wiec dzisiaj nie ma sensu go robic??

Gość smerfnalaseczka23
możesz być szmato

Gość gość
Wszystko rozumiem. Opcje są dwie, takie jak napisałam. Albo to był okres albo plamienie implantacyjne skoro takie krótkie. Chociaż wydaje mi się, że cykl Ci się po prostu przedłużył do około 40 dni i nie trafiłaś ze stosunkami w okres płodny.

Gość gość
Jeśli to miałaby być ciąża to test zrób dopiero za 5-7 dni. Wcześniej może nie wyjść wiarygodnie i bez sensu go robić.

Gość gosciu123456
smerflaseczka23 Szmatą to możesz byc tylko wyłącznie TY nie obrażaj gość Dziękuję zrobię test za tydzien ciągle mi nie dobrze heheh ale nie jest niczym spowodowane o ciazy nie mysle caly czas mowie ze nie jestem stresow nie ma ale bedzie dobrze zrobię za tydzień i zobaczymy Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam;)

Gość gość
Pozdrawiam! ;)

Gość gosciu123456
smerflaseczka23 Szmatą to możesz byc tylko wyłącznie TY nie obrażaj gość Dziękuję zrobię test za tydzien ciągle mi nie dobrze heheh ale nie jest niczym spowodowane o ciazy nie mysle caly czas mowie ze nie jestem stresow nie ma ale bedzie dobrze zrobię za tydzień i zobaczymy Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam;)

Gość gosciu123456
hahaha smieszne jesteś coś