Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina224422

wygląd RATUNKU

Polecane posty

Cześć, piszę ten post, żeby wyżalić się z mojego problemu, ale tez prosić was o radę. A więc moim problemem jest mój wygląd. Jestem potwornie brzydka- mam pociągłą, dużą twarz, duży nos. Kiedyś miałam ładne włosy, ale teraz i one wyglądają strasznie, a najgorsze, że o o nie dbam, nie prostuję, używam odżywek itd. Strasznie szybko mi się przetłuszczają :( Ciało niby miałabym ok, bo nie jestem gruba, ale mam problemy z owłosieniem. Włosy rosną mi na udach, pośladkach, brzuchu WSZĘDZIE!! Golę się depilatorem, ale później wrastają mi włosy, a później robią się blizny... Nie mam pojęcia, dlaczego mam te włosy, bo robiłam badania i nie mam problemów z hormonami. Mam dość bycia brzydką, szczególnie, gdy jest się nastolatką (mam 18 lat) to jest strasznie ciężkie. Wszystkie dziewczyny mają chłopaków, tylko ja szkarada jestem sama. A niedługo będą Walentynki i znowu będzie mi przykro widząc te wszystkie zakochane pary :( Proszę pomóżcie mi... Doradźcie co mam zrobić, bo nie mam już sił.

I zapomniałam napisać, mam do tego wszystkiego trądzik, na który nie działają żadne leki, nawet od dermatologa :(

Gość anielka855
Wątpie ,by każda kobieta patrząc na siebie mowila "ale jestem piękna",KAŻDA ma kompleksy, Ty swoje wymieniłaś i z niektórymi da się walczyć, kształtu twarzy nie zmienisz, ale np. możesz walczyć z trądzikiem i z przetłuszczonymi włosami - wystarczy iść do dobrego lekarza i wcale nie musi chodzić o hormony, mi np dermatolog pomogl mi z tlustymi wlosami i krostami jak byłam młoda, miałam ekstra kurację, tylko niestety droga (ok. 100 zł miesięcznie na leki) i strasznie skóra się przesuszyła, ale naprawdę działa. Poszłam prywatnie i od razu mi pomogl, na fundusz dostawałam tradycyjne leki, które g***o dawały. To się da wyleczyć! Z rzeczy które c**przeszkadzają jest wiele, z którymi możesz coś zrobić, takze do roboty i zmien nastawienie :) Młoda jesteś, cały świat i zycie czeka na Ciebie otworem!

Gość gość
A dlaczego nawet od Dermatologa???

Gość łonaś
Sprawdź czy masz wszystko z hormonami ok. Też miałam kiedyś podobną sytuację. Ginekolog mi uregulował hormony i jest w porządku. Też wcześniej myślałam, że jestem brzydka i gruba i nie mam szans ale zmieniłam nastawienie, kupiłam nowe kosmetyki, które poleciła mi koleżanka bee pure. Koleżanka mi zakazała nosić ubrań w kolorze czarnym i szarym i od razu lepiej