Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres podczas ciąży

Polecane posty

Gość gość

ostatnio kochałam się z moim chłopakiem bez prezerwatywy. obawiałam się, że mogę być w ciąży bo mój okres się spóźniał. wiem, że podczas ciąży też może występować okres tylko jak on wygląda ? teraz byl nieco krótszy niż zwykle (4dni) i brzuch bolał bardziej ale mogłam zauważyć kawałki łuszczącej się macicy. teraz znowu dostałam okres w oczekiwanym terminie ale ma jasniejsza barwe i jest skąpy chociaz to dopiero pierwszy dzien. czy to mozliwe ze jestem w ciazy ?

Gość gość
Boże ile masz lat? Stresujesz się tą sytuacją i dlatego u ciebie moim zdaniem są takie nagłe zmiany. Fakt kobieta w ciązy może mieć okres jeżeli wgl można to tak nazwać bo zazwyczaj to zabrudzenia,a kobieta ciężarna dostając okres normalnie wiedząc,że jest w ciązy musi liczyć sie z tym,że może dojść do poronienia!

Gość Londooon
Hej dziewczyny mam pytanie do Was. 22 stycznia kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą, skończył na mnie, ale od razu wszystko wyczyściliśmy. Okres miałam dostać między 9-11 lutym, dziś jest 12 a okresu nadal nie ma. Mam objawy takie jak zawsze przed okresem. Generalnie śluzu nie mam żadnego, dzisiaj troszeczkę takiego żółtawego, ale nie dużo. Miesiączki generalnie mam regularne. Dlaczego nie mam jeszcze okresu? :( Dziś rano wypiłam aspirynę a niedawno kąpałam się w gorącej wodzie. Co o tym myślicie? :(