Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandra19888

Mój mąż...

Polecane posty

Gość sardyna w puszeczuśce
A TY sie szanujesz kretynko???????? gdzie ty sie szanujesz ??? Siebie i swojego meza ??? po 8 latach skarzysz sie publicznie na niego zamiast pojsc do nie I ZNIM ROZMAWIAC JAK Z CZLOWIEKIEM !! Jakbys sie szanowala, meza szanowala i wasze malzenstwo to bys tu nie siesziala i kretynizmow nie wypisywala. W d**e sie szanujesz ! po 8 latach rozowe okularki spadly i pierwsze co robisz to na forum lecisz i mezowi d**e obrabiasz. kretynka jestes i nic wiecej. nie dziwie sie ze maz sie emocjonalnie od ciebie idiotko oddala. jescze se kochanke znajdzie i bedzie dobrze MU a ty bedziesz wyc na forum. Widzialy galy co braly? ---------------- nie wierzę, że kobiety piszą takie rzeczy w XXI w. Serio. Ja ją rozumiem, dziewczynie przykro, bo żadnego wsparcia w domu, to chociaż tutaj się wygada. Hmmm... ale nie zawsze znajdzie się taka zołza, która zwyzywa i naubliża. Masakra...

Gość gość
w co nie wierzysz ? ze ja jej radze POROZMAWIAC Z MEZEM??? to ty wez sie zastanow idiotko nad soba jedna z druga.

1) A Ty masz dzieci? 2) Autorka gadała z mężem z tego co zrozumiałam Idiotko.

Gość Kasandra19888
Napisalam na forum żeby się trochę oczyścić - a nie żeby obrobic tylek mężowi. o problemach z mężem nie rozmawiam z NIKIM w swoim otoczeniu i wbrew temu co napisała "pani od idiotki" uważam ze jest to szacunek do małżeństwa. Owszem porozmawiam z mężem ale chcę to zrobić z głową a nie robiac awanturę a w chwili obecnej chyba tylko tak bym potrafiła rozmawiać. Staram się przeanalizować sobie na którym etapie zaczęło się między nami pierniczyc...

Weź sie nie przejmuj prostaczkami. Nikt Ci nie będzie mówił jak masz żyć a te co wyzywają, to sfrustrowane baby, którym coś się nie udało i się wyżywają.

Gość gość
no to masz dwóch synów jednego małego a drugi dorosły syn. Nie zazdroszcze bedzie tylko gorzej.