Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polećcie mi przytulankę taką co kołysanki gra i świeci

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje kupić siostrzenicy i nie wiem co wybrac wszystko mają ciuszków pełna szafa itd itp a taka maskotka sie przyda moja córcia miała jak była mała ale to było dawno co polecacie by miało łagodne melodie itd.

Gość gość
ja widzialam ale to jest raczej dla noworodka i niemowlaka przytulanka ktora jak sie wlaczy to wydaje dzwiek jak bicie serca i to dziecko uspokaja koszt 160 zł

Gość gość
przerobiłam z dziećmi niemal wszystkie-i owieczka sterntaler, i postaci z kubusia puchatka, i takie zawieszane moduły na łóżeczko... sprawdziły się tylko koniki :) konik morski fisher price. wersja różowa i niebieska. gra ok. 5 minut różne melodie, bardzo wyciszające. ma dwa poziomy głośności, świeci się mu brzuszek przymglonym światełkiem. waga konika jest w sam raz, obsługa nieskomplikowana-starsze dziecko samo sobie włączy brzuszek ;) jedyny minus jaki przez lata zauważyłam to płetwa z tyłu-po kilku miesiącach jest trochę pohaczona, jako jedyna jest z takiego śliskiego i delikatnego materiału. ale ogólnie-rewelacja!!! na allegro można dostać już za 5-6 dyszek. polecam

Gość gość
Moj synek ma i uwielbia taka http://www.google.pl/search?q=przytulanka+fimble&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KWDxUpCqD6WK4wSY_oDIAw&ved=0CAgQ_AUoAA#biv=i%7C6%3Bd%7CntdBN7k209y0CM%3A Nie wiem czy jest dostepna w sprzeday jeszcze,dostal ja w spadku po kuynie i oszalal na jej punkcie.