Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pamplemus22

To mój czas. Idealna w 6 miesięcy.

Polecane posty

Kilka słów o mnie ... : mam 23 lata, 170cm i ważę ok. 90kg. Jestem szczęśliwą mamą małej córeczki, która mi kilka miesięcy. We wrześniu odbędzie się mój ślub - i to jest mój cel, moja determinacja aby stać się lepszą, piękniejszą i z dumą patrzeć w lustro. Mimo młodego wieku, mam poważne problemy z samooceną i samą wagą, oraz ciałem. Ciąża pozostawiła po sobie spore ślady. Dużo przytyłam. Zachodząc w ciąże ważyłam 75kg, a normalna waga którą utrzymywałam od kilku lat to 70kg. Stąd też moje tak wielkie kompleksy. Szczerze mówiąc nie patrzę już w lustro, nie lubię się malować ani szykować, ponieważ nie lubię siebie, nie podobam się sobie. Przez to wszystko stała się też oschła dla mojego przyszłego męża, często wykręcam się od współżycia... wielokrotnie kiedy miałam się rozebrać płakałam ze wstydu, że jestem taka gruba i mam masę rozstępów, zwisający brzuch.. a mam tak mało lat. Nie jedna kobieta po 30tce wygląda lepiej niż ja. Potrafię mieć bardzo silną i bardzo słabą "silną wolę". Szybko się zniechęcam kiedy coś mi nie wychodzi.. i może dlatego też piszę tutaj. Bo szukam dziewczyn takich samych jak ja - trochę zagubionych, smutnych, może też podłamanych swoich wyglądem - ale z determinacją i chęcią zmiany - zmiany siebie na lepsze. Będę tutaj pisać codziennie, co czuję, co robiłam - chcę potraktować ten post jako mini bloga o mojej przemianie. Daję sobie 6 miesięcy na idealną siebie. Mój cel to waga : 60kg do lipca. Chcę wyglądać idealnie, jak księżniczka. Czy jest tu jakaś zdeterminowana osoba, która razem ze mną chciałaby się podjąć takiego wyzwania ?

Gość Frittata
Hej! Ja odchudzam sie juz wlasciwie od wrzesnia i nadal mam conajmniej 6 kilo do zrzucenia, ale nigdzie mi sie nie spieszy, wiec spokojnie moge dotrzymac Ci tutaj towarzystwa przez nastepne 6 miesiecy. Trzymam kciuki za powodzenie Twoje i swoje wlasne :) Ja czuje sie podobnie z sama soba od kilku lat, choc od niedawna dopiero powiazuje to ze swoim wygladem. Jestem w szczesliwym zwiazku z ukochanym narzeczonym i bardzo chce, zeby byl ze mnie zawsze dumny, staram sie dla nas obojga zrobic cos ze soba, on daje mi wielka sile i motywacje. Prosze, nie trac zapalu, nie zawiedz samej siebie, bo to pogorszy jeszcze bardziej Twoje samopoczucie, wiem z doswiadczenia. Jesli chcesz, chetnie bede Cie dopingowac :)

Hey :) ja jestem dzis trzeci dzien na diecie :) moge C***otowarzyszyc bo takze do lata chce schudnac mam 23 lata takze :) studiuje dziennie obecnie egzaminy ale jeszcze 3 i po sesji :) waze 76kg obecnie chce schudnac do lata do 60 kg. Mialam juz wiele przygod z odchudzaniem tak jak mowisz czasem jest przyplyw silnej woli a potem jak cos nie wychodzi to wracamy do poprzedniego stanu.Ale przekonalam sie ze nie warto bo czas i tak minie moja dieta wyglada tak: jem warzywa, owoce, rybe (pieczona w piekarniku same przyprawy bez oleju), do tego surowki marchew+jablko, np oo przekaski to frytki z selera , chipsy z marchewki + przyprawa z papryki mozna polaczyc woda i w piekarniku bez oleju piec:) przekonalam sie ze mozna zdrowo jesc ale i trzeba cwiczyc ...kiedys biegalam bylam o wiele szczuplejsza ;/ cwicze codziennie bo wiem gdy przestane cwiczyc to i zaprzepaszcze to co tak bardzo chce osiagnac..moja zmora byly chipsy i slodycze ;/ Takze tak rozpisalam sie :) do lata bd szczuple :) !

a cwicze z : MEl B rozgrzewka , nogi , abs, total fit i takze naprzemiennie z Chodakowska :) jej wyzwania na kazdy dzien :) , do tego krece hula hop z masazerem i skacze na skakance :) robie tez przysiady

Gość Gabryśka6543
Mi też po ciąży pozostały ślady w postaci sporej nadwagi. Przytyłam chyba 15 kilo i teraz zamierzam pozbyć się tego nadbagażu. Próbuję diety, którą polecila mi koleżanka i postanowiłam też więcej ćwiczyć. Zaczęłam chodzić na aqua -aerobic i na siłownię. Zobaczę jak mi to odchudzanie będzie szło. Ewentulanie zamówię sobie te tabletki wspomagające odchudzanie - http://wsad.it/gosc/slimette i może wtedy pójdzie mi łatwiej.

Gość Frittata
Autorko, a u Ciebie wszystko gra?