Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i kurde nie dał mi tej karty

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy z mężem 5 lat po ślubie,a On mi nie chce dać karty do bankomatu no szlag mnie trafi tak jak bym miała rozpieprzyć wszystkie pieniądze,może jeszcze za niedługo zacznie mnie rozliczać z wszystkiego

Gość gość
Nie masz wlasnego konta, wlasnej kasy i wlasnej karty? Koniecznie ta mezowska musisz dostac do lapy? :D

Gość gość
Akurat konto od zawsze jest na męża,do tej pory swoja wypłatę dostawałam w kopercie ale aktualnie jestem na macierzyńskim i przelewają mi pieniadze na konto męża,a oprócz tego chciałam tylko sprawdzić czy z ubezpieczenia wpłyneły za urodzenie dziecka,bo moja męża twierdzi że nie ale cosik mi sie wydaję że ściemnia,no bo to chyba lekka przesada żebym ja dostępu do konto nie miała

Gość gość
w sumie to nigdy nie miałam haha zawsze wyciągał mi tyle ile było potrzeba no ale teraz to już chyba przegiął no i byla awantura ale On dalej nie widzi w tym nic złego no parodia

Gość gość
To sobie ją weź. A przede wszystkim to męża za fraki i do banku, aby uczynił Cię jaśnie współwłaścicielką konta. No mężuś ma tupet, nie ma co :D

Gość gość
Haha jak by to usłyszał to by chyba sobie wszystkie włosy z głowy powyrywał,fakt faktem jest taki że to mnie się pieniądze za bardzo nie trzymają i mąż nad wiekszością sprawuje pieczę;-) a teraz już bez żartów,powiedział że nie da mi karty bo kiedyś tam wyciągłam 200zł i wydałam nie wiadomo na co no kuzwa na jedzenie wydałam ale On nie zdaje sobie sprawy z tego że w tych czasach sie prawie nic nie kupi a pieniażki lecą jak woda,no i co ja mu mam powiedzieć bo ręce mi opadają

Gość justys1234
O Jezu, dla mnie sytuacja niewyobrażalna! W poniedziałek po naszym weselu mąż wziął mnie do banku, nie mówiąc mi o niczym wcześniej i zrobił mnie współwłaścicielką a że na karte musiałam czekac jakoś a On do pracy musiał wyjechac to zostawil mi swoja!:D Powiedz mu że a gdyby cos mu się stało i nie daj Boże umarł i Ty bez dostępu i upoważnienia - już nie mówie o współwłaścicielu;) Nie masz jak nawet wybrac kasy na jego pogrzeb! No scenariusz przerażąjący ale prawdopodobny!

Gość gość
Ale jazda :) ja juz przed ślubem bylam współwłaścicielem konta, dostep internetowy kazdy ma, hasla i loginy są w zeszycie z wydatkami, kazdy ma SWOJĄ kartę i SWOJĄ kredytowkę. Wszędzie gdzie są moje i jego pieniądze jest wgląd dla każdego z nas. Mam własne konto na firmę ale maz ma dostęp przez Internet w razie czego. To tez moja kasa nie wiem czemu miałabym byc zalezna od faceta. Kazdy z nas ma rozum, wie ile moze wydac i tyle. Na dodatek oboje jesteśmy bardzo oszczedni.

Gość gość
Ja mino że nie mam dochodów mam konto na siebie a mąż jest tylko współwłaścicielem.Jego wypłata idzie na to konto.Mamy 2 karty.Nie wyobrażam sobie żeby miał osobne konto i ja nie miała dostępu do niego.

ja za to mam swoje konto a Mąż swoje. nie mamy dostępu do swoich kont - ja nie chciałam (w sumie wiocha nawet wyszła bo on chciał żebyśmy mieli wspólne jedno konto a ja się nie zgodziłam i tak siedzieliśmy w banku przed panią a ona patrzyła na nas i nie wiedziała co ma robić, czy zrobić jedno wspólne czy dwa oddzielne konta, ale uparłam się że każdy ma mieć swoje i koniec. bez przesady że ktoś mi moje własne pieniądze będzie udzielał lub kontrolował na co je wydaje) osobiście uważam że każdy powinien miec swoje konto - między innymi z takich powodów jak pisze Autorka tematu