Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy da SIE samemu NAUCZYC jezyka OBCEGO w DOMU

Polecane posty

Gość gość

Czy myślicie ze można samemu nauczyć się jeżyka obcego w domu ?

Gość gość
Ja np. chciałbym próbować cos mówić pisać ale co to da jak nikt nie sprawdzi czy nie popełniam błędów :( pieniędzy na lekcje nie mam. Może znasz jakiś portal gdzie mógłbym pisać a ktoś za darmo by to sprawdził ?

Gość spaślak_
jakiego jezyka chcesz się nauczyć bo to ma zasadnicze znaczenie ? tonalnego raczej się sama nie nauczysz.

są fora włoskie, hiszpańskie, francuskie, niemieckie inaczej jak na forach to byłoby trudno, bo jak za coś nie płacisz to i pewność mniejsza więc nie znam takiego portalu:( ale taki mój pomysł, żebyś wszedł np. na wordreferences. tam jest ogromne forum dla ludzi z różnych krajów. albo poszukał coś ogólnie na forach i stronach w tamtym języku, łatwiej C***omoże obcokrajowiec, bo dla niego to pestka, a może się ucieszy, że się interesujesz jego krajem:) tylko najpierw się poducz, żeby zamienić kilka słów ogólnie uważam, że internet jest dobrym miejscem do ćwiczenia kompetencji komunikacyjnej

Gość gość
strona, której szukasz nazywa się lang8 . Piszesz w obcym języku i za darmo Ci to sprawdzają. Polecam!

Gość spaślak_
tak np. mandaryński ma 4 tony inne nie wiem ale w afryce też chyba modulują sylaby. nie znam się na jezykach wiem tylko jak wymowic nihao :D

pewnie jak ktoś ma dobry słuch to wyćwiczy;):D ja bym chciała się uczyć japońskiego, bo lubię te szlaczki;)