Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój synek jest gorszy dla tych ludzi

Polecane posty

Gość gość

Zaszłam w ciąże z żonatym facetem i co???? ten facet co zrobił mi dziecko wcale się nim nie interesuje a mieszkamy w dom w dom. On mieszka ze swoją żoną i trójką małych dzieci. Mój syn ma dwie siostry i jednego brata. Jedyne co ten człowiek robi to płaci 600 złotych alimentów. Jego żona jak ją poprosiłam by zajęła się na chwilę moim dzieckiem to uderzyła mnie w twarz a rodzice tego człowieka to jakieś potwory. Powiedział im że moje dziecko jest również ich wnukiem i powinni mu poświęcić trochę czasu a oni wyśmiali mnie. Ja mieszkam w domu ze swoim ojcem który również jest oburzony zachowaniem tamtych ludzi. Mój tata nawet podpuścił mojego syna żeby gdzieś na dworze pierwszy uderzył swojego przyrodniego brata. Ale co się mu tu dziwić. Mój ojciec ma trójkę wnuków (mojego oraz synka i córeczkę brata) i wszystkie wnuki traktuje jednakowo. Dzięki Bogu że go mam, przynajmniej mój tatuś wmówił mojemu synowi że jest lepszy od innych dzieci.

Gość gość
marne prowo

Gość Przez głupią matke tylko
dziecko cierpi... zal nawet jezeli to prowo prawda jest taka..

Gość gość
no k***a nie pojmuje tego. Jak facet ma kochanke to zona wlosy z glowy rwie jak sie dowie ze maz ja zdradza - czyli sypia z inna kobieta. Jak kobieta jest kochanka - jest dumna z siebie- mimo tego ze jej facet i tak sypia z zona... A ty moja droga przespalas sie z zonatym - sasiadem - wiedzialas ze ma zone i dziecko i nie przeszkadzalo Ci to wcale ze twoj gach macza w dwoch dziurach na raz! Malo tego zalal Ci forme.....na co pozwolilas......placi alimenty - to dobrze ale nie chce miec ani z toba ani z dzieckiem nic wspolnego - tak sie wlasnie w zyciu zdarza......jak sie mysli dupa a nie glowa.....a to wlasnie nazywamy konsekwencjami......

Gość gość
To wytłumacz mi dlaczego moja rodzina, mój ojciec traktuje wszystkie wnuki jednakowo to raz. Mojemu synowi wmawia że jest lepszy od innych dzieci a ojciec mojego dziecka i jego rodzice powinni więcej serca okazać dziecku które w niczym nie jest winne.

Gość gość
provo jakiegoś upośledzonego monstrum

Gość gość
Dlatego ze twoj syn dla tamtych ludzi to zaskoczenie. To nie jest wyczekiwany i wypatrywany ukochany wnuk a najnormalniej w swiecie niemile zaskoczenie. Podejrzewam ze twoj kochas tez tylko chcial bzyknac na lewo a nie planowal dziecka. Wiec dla niego tez jest to niewygodne. Placi alimenty bo musi, ale nie kocha twojego syna bo go nie chcial. Jego rodzice tez nie kochaja twojego dziecka bo tez moze byli w szoku jak sie pojawilo. Nie zmusisz kogos do kochania !!! A dziecku proponowalabym mowic ze to jest jego bilogiczny ojciec. Albo platnik alimentow Z tata nie ma to nic wspolnego. Tak smao jego rodzice - to nei sa dziadki tylko rodzice bilogicznego ojca. I radze sobie to wpoic bo namieszasz malemu w glowie.

Gość gość
A ty myślisz że dla mojej rodziny dziecko nie było szokiem????? było i to wielkim, miałam wtedy 18 lat. Przełknęli to i zaakceptowali bo wiedzą że dziecko nie jest niczemu winne. Niestety ale tamci ludzie lepiej żeby nie przychodzili do mojego syna jak sami będą potrzebowali pomocy.