Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój synek jest gorszy dla tych ludzi

Polecane posty

Gość gość

Zaszłam w ciąże z żonatym facetem i co???? ten facet co zrobił mi dziecko wcale się nim nie interesuje a mieszkamy w dom w dom. On mieszka ze swoją żoną i trójką małych dzieci. Mój syn ma dwie siostry i jednego brata. Jedyne co ten człowiek robi to płaci 600 złotych alimentów. Jego żona jak ją poprosiłam by zajęła się na chwilę moim dzieckiem to uderzyła mnie w twarz a rodzice tego człowieka to jakieś potwory. Powiedział im że moje dziecko jest również ich wnukiem i powinni mu poświęcić trochę czasu a oni wyśmiali mnie. Ja mieszkam w domu ze swoim ojcem który również jest oburzony zachowaniem tamtych ludzi. Mój tata nawet podpuścił mojego syna żeby gdzieś na dworze pierwszy uderzył swojego przyrodniego brata. Ale co się mu tu dziwić. Mój ojciec ma trójkę wnuków (mojego oraz synka i córeczkę brata) i wszystkie wnuki traktuje jednakowo. Dzięki Bogu że go mam, przynajmniej mój tatuś wmówił mojemu synowi że jest lepszy od innych dzieci.

Gość gość
widać mocno ci się pogorszyło, spadaj

Gość gość
nudne prowo :O

Gość gość
Znowu ty, dlaczego nie napisałaś, tradycyjnie, "jestem wkurzona, na moim miejscu każdy by był"? Przecież wszędzie tam piszesz? Posprzątaj chałupie, obiadem się zajmij, a nie nędzne prowo ciągle wymyślasz, nie masz swojego życia?

Gość gość
Rodzeństwo przyrodnie to żadne tam rodzeństwo jeszcze od faceta ,obce bachory dla twojego syna i twój bachor dla nich . w ogole to jesteś j******a

Gość gość
Ale beznadziejna prowokacja

Gość gość
hahahahahaha

Gość gość
Najgorsza prowokacja tego miesiaca chyba :D

Gość gość
Ufff ale bym sie wkurzyla jakbym zobaczyla, ze ktos jest tak glupi, ze lyka to prowo. na szczescie tylko jedna taka sie znalzla wiec nie jest zle :D

Gość gość
H*jowa ta prowokacja 1/10 nie postarałaś się.

Gość gość
Nie przesadzajcie, miesiac sie dopiero zaczal, dajcie szanse komus innemu :p