Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam mających dwójkę dzieci karmienie piersią

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do mam które mając dwójkę karmią piersią niemowle. Jak sobie radzicie z czasem? Karmienie wymaga poświęcenia czasu . Udaje się to wogóle? Moja córka chodzi do przedszkola i to na mnie spadnie obowiązek odprowadzania jej z rana i przyprowadzania do domu, w tym czasie towarzyszyć nam będzie noworodek. Z tym przedszkolem to duże ułatwienie bo przez ten czas w domu będę tylko z młodszym dzieckiem ale czy zdążę coś w domu porobić? Zrobić zakupy, posprzątać czy ugotować obiad? Dodam że córka zostaje w przedszkolu tylko na 4 godziny. Pytania mogą sie wydawać proste ale nie karmiłam nigdy piersią, tym razem chciałabym by się udało tylko , no właśnie, czy to się uda.

Gość afromental
Dlaczego mialoby sie nie udac?Karmiac piersia i tak zaoszczedzisz sporo czasu,a ja jak karmilam to w tym czasie czytalam corce ksiazeczki,rozmawialam z nia,a synek sobie jadl.

Gość afromental
Aha,chodzi ci o to,ze niektore dzieci dlugo jedza z piersi,no coz,moze na poczatku i tak bywa,ale wierz mi,ze spokojnie ogarniesz wszystko,takie maluchy przeciez dlugo spia,a jak nie ogarniesz wszystkiego perfekcyjnie,to nic sie nie stanie.Uwierz ,ze bylo mi latwiej porobic cokolwiek w domu,gdy synek byl malutki niz teraz jak ma rok i wszedzie za mna lazi,ciezko wtedy ugotowac,posprzatac,zejsc na dol pranie powiesic..