Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Pytanie do kibiców siatkówki którzy chodzą na mecze

Polecane posty

Gość gość
gość Mam pytanie: czy Wy do myślenia używacie czasem mózgu, czy tylko macicy? Pytanie retoryczne, niektórym jak widać po urodzeniu dziecka mózg zamienia się w macicę :) To zabierzcie też dziecko do klubu nocnego jak zachce. Palić już w lokalach nie mozna, więc przeszkód nie ma :)

Gość gość
A moje 3,5 letnie dziecko mecze ogląda, bo lubi. Nie widzę powodu żeby nie mógł iść na mecz, chyba że źle zacząłby sie zachowywać to wtedy oczywiście bym go zabrała.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] KingaStefankaFanka Zadałam proste pytanie usmiech.gif jesli ktoś jest na tyle nieogarnięty, że nie widzi o co pytam nie powinien się wpisywać usmiech.gif proste, prawda? x Owszem, pytanie jest bardzo proste. Proponuję przeczytać je jeszcze raz. Podpowiedź: jak będziesz mądralo czytała zwróć uwagę na następującą część tego pytania "albo coś" :) Nie musisz dziękować :)

Albo coś :) gdyby np okazało się że co prawda piłka nie wlatuje w publiczność, ale np kibice często zaczynają bójki...nie wiem co ty sobie w tym miejscu wyobraziłaś :p

Gość gość
Mecz siatkówki to nie klub nocny. Nie dziwię sie, że niektóre dzieci zachowują się jak dzikie wśród ludzi, skoro rodzice nigdzie ich nie zabierają. Myślenie nie boli, a teksty o myśleniu macicą zachowaj dla siebie.

I co jest bardzo dziwne :) nigdy, ale to nigdy żaden facet nie czepia się dziecka :) za to często zdaza sie że wchodzimy z dzieckiem do restauracji, dopiero stoimy w drzwiach a babska już wrogo spoglądają :o masakra

Gość gość
Bo akurat Ty będziesz decydowała o tym, jaki tekst mogę tu napisać :D. Oto dowód, że miałem rację z myśleniem niezbyt odpowiednią częścią ciała.

Gość gość
KingaStefankaFanka Albo coś usmiech.gif gdyby np okazało się że co prawda piłka nie wlatuje w publiczność, ale np kibice często zaczynają bójki...nie wiem co ty sobie w tym miejscu wyobraziłaś jezyk.gif x Nic nie muszę sobie wyobrażać, bo doskonale wiem jak mecz siatkówki wygląda. Ale Ty jak widać pojęcia o tym nie masz. A widziałaś chociaż jakieś spotkanie siatkówki w tv? Czy idziesz tam tylko dlatego, że 3-letnie dziecko chce? Przy okazji - przepraszam autorko, że weszłam z Tobą w rozmowę uznając, że niektóre wpisy w tym topie (te dotyczące Twojego polotu intelektualnego) są przesadzone. Mój błąd.

Gość gość
Alez oczywiście pisać możesz wszystko, tylko że Twoje wpisy świadczą o Twoim poziomie, który wygląda na równy poziomowi mamuśki która opisałaś.

Gość gość
No i rozpętała się głupawa dyskusja po jeszcze głupszym pytaniu :D Autorko jeśli nawet piłka wleci w trybuny, to chyba swoje dziecko uchronisz przed uderzeniem, czyż nie? Nie ma to jak mieć z d**y problem i oczekiwać mądrych odpowiedzi :D

Gość gość
gość Alez oczywiście pisać możesz wszystko, tylko że Twoje wpisy świadczą o Twoim poziomie, który wygląda na równy poziomowi mamuśki która opisałaś. A Ty nawet nie zauważyłaś potęgo mądrości, że tekst, do którego się odnosisz napisał facet? Idź zajmij się lepiej dzieckiem, kafe jest dla Ciebie chyba zbyt trudna ;)

Ależ ja już dostalam odpowiedź jakiej oczekiwałam :) że piłka wlatuje w publiczność sporadycznie, i tyle. Więcej z Wami nie dyskutuję i oficjalnie wypisuję sie z tego tematu. Od teraz jest Wasz i możecie w nim robić dokładnie taki chlew, jaki lubicie

Gość gość
Cieszymy się bardzo. Jest jeden pożytek z tego tematu. Już wiemy, że jeśli autorka pyta o "albo coś" to jest to dokładnie to o czym ona myślała, ale czego nie nazwała.

Gość gość
Byłam? Sfrustrowana? No chyba, że Ty mężczyzną się czujesz, to rozumiem. A o moje dziecko się nie martw, jest w przedszkolu, a ja w pracy.

Gość gość
gość Byłam? Sfrustrowana? No chyba, że Ty mężczyzną się czujesz, to rozumiem. A o moje dziecko się nie martw, jest w przedszkolu, a ja w pracy. Potęgo mądrości, a nie wpadłaś na to, że nie jeden gość uczestniczy w tej dyskusji? Odpowiedziałaś na moją wypowiedź, w której użyłem właściwej formy. A o meczach siatkówki opowiadała jakaś dziewczyna.

Gość klamrara
Jakby to kogoś interesowało to Adecco teraz organizuje fajny konkurs dla kibiców siatkówki https://www.adeccopraca.pl/kibicnr1/ - można wygrać podwójne wejściówki VIP na wszystkie mecze reprezentacji :)

Gość Tymoteusz1
Akurat siatkówka jest takim sportem, gdzie cała rodzina może się dobrze bawić. Dużo zależy od konkretnego klubu, ale akurat na ONICO Warszawa macie pewność, że nikt nie będzie się nudził. Sami możecie to przeżyć chociażby 12 grudnia o 19:00 podczas meczu z Indykpol AZS Olsztyn. Warto udać się i samemu o tym przekonać.

Gość tommorow

Siatkówka to sport dla całej rodziny, nie musisz obawiać się, że na meczu dziecku cos sie stanie. Naprawde :) Jesli chcesz wiedzieć wiecej o tym wspaniałym sporcie, wejdz koniecznie na bloga DoSiatkowki.pl , tam wszystko masz podane jak na tacy, aby wcześniej objaśnić dziecku np. zasady gry i co oznaczają gesty sędziego :)