Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie implantacyjne zaraz po poronieniu mozliwe

Polecane posty

Gość gość

hej. 28 grudnia poronilam w 19 tygodniu. krwawic przestalam ok 3 tygodnie temu ale jakies poltor tyg temu poczulam bol brzucha i polecialo troszke krwi. myslalam ze to okres ale to nie bylo to. wsplzyc zaczelam tydzien po poronieniu ale maz nie konczyl we mnie. do tego czasu stosowalismy stosunek przerywany. bylam u ginekologa w poniedzialek na wizycie kontrolnej powiedziala ze wszystko ze mna ok.wg niej okres powinnam dostac maks za dwa tygodnie a jesli nie dostane to mam zrobic test ciazowy. i czy to mozliwe zebym zaszla w ciaze? czy to moglo byc plamienie implantacyjne? wiem ze nie mozecie mi powiedziec jak lekarze ale moze ktoras miala taka sytuacje kiedys?

Gość gość
skrajna nieodpowiedzialność- czy wiesz jak sie może zakonczyć ewentualna kolejna ciąża, strata dziecka w 19 tc to dla ciebie za mało? czy lekarz pozwolił ci na współżycie tydzień po poronieniu, a właściwie chyba raczej porodzie? powiedział ci o infekcjach na które byłaś narażona?

Gość gość
ty mnie nie pouczaj tylko jak mozesz odpowiedziec na moje pytanie to odpowiedz a jak nie to nie pisz nic. domyslam sie ze lekarzem nie jestes wiec swoje madrosci schowaj w kieszen

Gość ygvyfctrxrextfct
Zaszlam w ciążę w drugim cyklu po poronieniu,ciąża bez komplikacji,córcia urodziła się całą i zdrowa,nie ma reguły,co ma być to bedzie

Gość gość
to idz się pochwal lekarzowi co zrobiłaś- z pewnościa da ci medal, nie wiem jak można w ogóle nie używać mózgu, a jedynie kierować sie popędem seksualnym w takiej sytuacji

Gość gość
czytasz moje wiadomosci? bylam u lekarza i jakos glowy mi nie ucial... powtorze jeszcze raz- nie masz nic odo powiedzenia sensownego w mojej sprawie to wynocha

Gość gość
"wynocha" to ty sobie pustaku możesz powiedzieć do męża, forum jest publiczne, podobnie jak twój wątek,

Gość gość
moze jeszcze ktos sie wypowie?

Gość gość
up