Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdef23

Problem z dziewczyną. Co o tym uważacie Panie?

Polecane posty

Gość abcdef23

Cześć . Jestem 22 letnim facetem , spotykam sie od 4 miesięcy z dziewczyną w tym samym wieku. Jestem w niej bardzo zakochany , z żadną nie było mi tak dobrze mimo że miałem dużo dziewczyn. Jednak powstał ostatnio pewien problem. Ona bardzo nalega żebyśmy zaczęli regularnie uprawiać klasyczny seks. Wiem że to dziwne żeby facetowi to przeszkadzało ale uważam że skoro ani ona ani ja nie zarabiamy , obydwoje mieszkamy z rodzicami to nie możemy pozwolić sobie na wpadkę. Mam wiele marzeń i celów do spełnienia i nie chciałbym teraz zostać przez przypadek ojcem. Robiliśmy to pare razy w prezerwatywie ale ja uważam że to głupie i nawet jeśli szansa na zostanie rodzicami jest wtedy bardzo mała to ja w imie chwili nawet nawiekszej przyjemnosci nie chce przekreslac wszystkich swoich marzeń. Nie chce też zniszczyć jej życia bo wydaje mi się że ona nie zdaje sobie sprawy jak ono by się wtedy zmieniło. A mysle ze jej zmieniło by sie na gorsze jeszcze bardziej od mojego. W zwiazku z tym nie chce z nią narazie uprawiać klasycznego seksu chyba że zabezpieczalibyśmy się aż przesadnie dokładnie. Np I prezerwatywa i tabletki. Co uważacie o tej sytuacji. Czy przesadzam czy wykazuje rozsądek bo sam już nie wiem. Czuje się w tej sytuacji co najmniej dziwnie : )

Gość gość
lepeij wymysl co zrobic jak juz sie nie chce miec dzieci

Gość amelia 82
Głupi jesteś, laska idzie po tabletki i możecie się bezpiecznie bzykac, sex to zdrowie masz jedno zycie korzystaj, tabletki daja 99,9 pewnosci antykoncepcji, związek bez seksu to jakaś pustka, brak bliskosc***orażka

O,bardzo odpowiedzialny facet! Brawo! Wyslij ja po tabletki,plus ewentualnie prezerwatywa,jesli nie to dobrze prze zytajcie ulotke kiedy trzeba sie dodatkowo zabezpieczyc,moja kolezanka wpadla mimo brania tabletek,bo rownoczesnie zazywala antybiotyk,nie wiedziala ze wtefy trzeba sie dodatkowo zabezpieczyc.