Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minetka

lubie podniecac mezczyzn

Polecane posty

Gość późne rokokoko
sęk w tym, że nie jesteś zblazowanym cynikiem :) ani nawet tylko zblazowanym. nawet to byłoby lepsze od twojej pseudozabawnej pozy.

Gość Najszybszy w mieście
mój mały pomarańczowy przyjacielu czy jak tam wolisz Haj....(domyśl się co dalej, podobno masz tak wybujałą fantazję, więc dasz radę) :) chciałbym żeby to była poza, ale niestety to prawdziwy ja :( ale na szczęśc**** pracy z psychologiem nauczyłem się kochać siebie, więc i Ty spróbuj siebie pokochać, napewno pomoże Ci to mieć więcej życzliwości dla innych, a i żółci mnie wylejesz;)

Gość późne rokokoko
z Hajabuzą nie dzielę nawet tej samej płci, mości Szerloku. a praca psychologa okazała się być płonnym i bezowocnym wysiłkiem, jeśli jej wynikiem jest takie pokraczne idywiduum jak ty. spędzające w wirtualnym świecie kilkanaście godzin dziennie i udające kogoś ponadprzeciętnie inteligentnego :)

Gość Najszybszy w mieście
tym gorzej że Ty to nie ona, bo to świadczy tylko i wyłącznie o twoich kompleksach względem mnie:( troszeczkę mi Ciebie szkoda mój mały różowy przyjacielu, że właśnie tutaj musisz wylewać swoją frustrację i porażki w życiu:( życzę Ci żebyś przestał być pomiotem w życiu realny- bo napewno takie masz( przynajmniej mam nadzieję że masz, choć nic na to nie wskazuje) a teraz zakończę to jednym pięknym cytatem:"żyj i pozwól żyć innym" dziękuje -za może niezbyt błyskotliwą i inteligentną z Twojej strony, ale zawsze -dyskusję :)

Gość późne rokokoko
kompleksy względem ciebie? że niby ty miałbyś we mnie budzić poczucie niższości albo temu podobne wrażenia? mistrzu, ogarnij się :) uważam cię za zwyczajnie nudnego człowieczka, który nie ma kompletnie życia poza komputerem i który na siłę próbuje udawać kogoś, kim nie jest :) i nie za bardzo rozumiem te wycieczki do mojego życia i ewentualnych porażek w nim. szczególnie, że ten strzał był równie celny jak poprzedni :)