Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padaka

dziś w sklepie opadły mi ręce...poszłam po papierosy

Polecane posty

Gość padaka

A tu Marlboro po ile!? 14,70 !!!!!! A ostatnio jeszcze kupiłam po starej cenie! I jak tu żyć!!!!????

Gość dywan na ścianie
panie premierze! jak życ! my tu chcemy sie tanio truć! dostać raka za 11.6zl alebo najlepiej za 6zł od paczki a tu mamy prawie 15 zyla bulic? skandal!

Gość gość
taniocha jak niewiem co 3 euro ahha czekajcie zaraz beda po 13e jak u nas:)

Gość gość
jak to ja zyc? tak jak w panstwie kapitalistycznym demokracji chcielismy to wiec mamy zatem i ceny musza byc demokratyczne takie jak w krajach zachodnich czyli moral z tego ,ze fajeczki podrozeja do 5-6 eu za paczuszke :) zawsze mowilam chooooooj z demokracja ! i mialam oraz mam racje

Gość gość
Nie ma przymusu palenia fajek :)

Gość gość
Jak cię na to nie stać to masz bardzo dobry powód żeby rzucić palenie.

Gość gość
Papierosy kochana to rarytas nie dla dziadow. Dla dziadow są kiepy z przystankow chodnikow i smietnikow. A ten p*****la od raka to cymbał. Raka ludzie mają ze spalin samochodowych i zatrutej zywnosci.

Gość gość
co jest przyjemnego w byciu uzaleznionym od smrodu? :)

Gość gość
Sorry ale ...wdychajac spaliny nie mam na to zbytnio wpływu. Fajki palisz na własne ryzyko, wiec nikt ci nie zabroni hodować raka za własne pieniądze :) A hoduj sobie jak lubisz tylko potem lecz sie tez za swoje !!!!!

Gość gość
Dorosly ma prawo wyboru moze palic lub nie. A te h**e sejmowe i europejskie niepowinni z ludzina zywca skury zdzierać ,perdolone zlodzeje k***wsko zydowski pomiot!

Gość dywan na ścianie
tylko że takiego palacza leczneie finansuje pozniej 100 zdrowych niepalących .🖐️ lewacki żydzie:classic_cool:

Gość gość
Za swoje?? Co tu w tym kraju jest moje, nic,nic i nic. Wszystko juz tych k***sow co jeszcze biedakowi zapalic zabraniaja bo niema zaco kupic .kiedy sie ta z****** okupacja skonczy

Gość gość
Wlasnie dlatego trzeba przerzucic sie na E papierosy! Ja pale od pol roku i miesiecznie oszczedzam 250 zl w porownaniu do czasu kiedy palilam zwykle, dodam ze kupowalam paczke papierosow po 8 zl od ukraincow. .Teraz miesiecznie wydaje 45 zl na liquid do e-fajki. Kupuje na allegro

Były różne pomysły - żeby kupować tytoń rolniczy, żeby kupić jedno cygaro i przerobić na 20 papierosów... ale wszystko delegalizują i zabraniają. Ludzie kupują papierosy z przemytu, które są dwa razy tańsze, ale szemranej jakości - zawierają 60-70% tytoniu, a reszta to domieszki różnych śmieci. Tak jak czystą heroinę na Ukrainie zastępuje się dezomorfiną, która jest dwa razy tańsza ale oprócz heroiny zawiera różne toksyczne syfy które powodują martwicę naczyń krwionośnych i rozkład ciała.

Tak samo z alkoholem. Można kupić tańszy, z przemytu, ale zwykle zawiera domieszkę nieoczyszczonego spirytusu który uszkadza nerwy wzrokowe i wątrobę.

Gość gość
E papierosy tez nie zdrowe i tez uzależniają. Palisz to non stop i wszędzie a skład olejków pozostawia wiele do życzenia Podobno ta para powoduje wode płucach , nie moja sprawa ale jest to równie oblesne jak zwykły fajek

Gość gość
nie pale już rok, ale najdroższe faje to paliłem w irlandii 6,40 euro za paczkę goldów Benson&Hedges

Gość gość
z tą wodą w płucach to dowaliłeś gościu a niby skąd tam woda, skoro w liquidzie są tylko alkohole i aromaty spożywcze?

Gość gość
Codzienny prysznic tez pozostawia w takim razie wode w plucach. Więc czeste mycie skraca zycie :D

Gość gość
05.02.14 - typowy Polaczek ''na seksach'', siedzi pewnie z dwa miesiące i mówi już ''u nas to...'', napisz jeszcze że '' u nas mowi sie zigaretten''

Gość gość
E-papierosy, które wykorzystują rozpuszczoną w "liquidzie" (czyli specjalnym płynie do e-papierosów) nikotynę, wydzielają substancje rakotwórcze. Niektóre z nich są tak samo szkodliwe jak te, które powstają podczas palenia zwykłych papierosów

Gość gość
Woda w płucach niekoniecznie od pary wodnej powstaje :) Płyn w pęcherzykach płucnych może mieć charakter wysięku lub przesięku. O przesięku mówimy, gdy na skutek wzrostu ciśnienia w naczyniach krwionośnych płuc, płyn przesącza się do pęcherzyków. Ma to miejsce przy niewydolności lewej komory serca. W skrajnych przypadkach niewydolności serca może dojść do obrzęku płuc. O wysięku mówimy, gdy płyn jest czynnie wydzielany do światła pęcherzyków

Gość gość
Ale mi cepu durne chodzi o to ze taniej wychodzi! Nie pisze nic o tym ze mniej czy bardziej szkodliwe Jak sie truc to lepiej za mniejsze pieniadze palac e-fajke

Gość gość
Dywan na scianie wierz mi ze jak by mie mieli leczyc za twoja jedna zlotoqke to za swoje eltanazje wole zrobic se. Zydowski pomiocie.

Gość gość
gościu 14:37 nie pier*ol głupot, dobre? badań naukowych Prof. dr hab. n med Andrzeja Sobczaka nie znasz i po prostu w żywe oczy kłamiesz debilu zapoznaj się, skoro już poznałeś w gimnazjum "magię liter": http://esmokinginstitute.com/files/prezentacja.pdf

Gość gość
Nie chodziłam do gimnazjum :) a to sa badania francuskich naukowców. Daruj sobie złośliwości, chcesz to sobie pal ale nie przecz faktom

Gość gość
Francuski miesięcznik „60 milionów konsumentów” nazwał elektroniczne papierosy „dalekimi od nieszkodliwych gadżetów, jako które są one sprzedawane przez producentów”. To właśnie ten magazyn opublikował wyniki badań francuskiego Narodowego Instytutu Konsumentów, który przebadał dziesięć modeli e-papierosów pod kątem zawartości toksycznych i rakotwórczych substancji. W dymie z e-papierosów badacze znaleźli znaczne ilości niebezpiecznych substancji, takich jak choćby silnie trujący formaldehyd. W trzech z dziesięciu badanych e-papierosów poziom tej zabójczej substancji był taki sam, jak w zwykłych papierosach. We francuskim raporcie e-papierosy skrytykowano też za brak zabezpieczeń przed dziećmi. Nikotyna zawarta w zbiorniczkach w tych urządzeniach w przypadku połknięcia przez dzieci może być dla nich śmiertelnie niebezpieczna!

Gość gość
francuskich? nie radzieckich? albo enerdowskich? :D no przecież c***odstawiam pod nos fakty, badania naukowe, człowiek z tytułami naukowymi sie pod tym podpisał a ty mi co dajesz w zamian? gdzie jakakolwiek publikacja naukowa potwierdzająca twoje z doopy wzięte "fakty"? argumentacja na poziomie przedszkola

Gość gość
Ok krzycz dalej ze epapierosy sa zdrowe :)

Gość gość
Nic tak naprawde nie wiadomo o długofalowych efektach wdychania oparów mieszaniny chemikaliów w roztworze glikolu..