Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padaka

dziś w sklepie opadły mi ręce...poszłam po papierosy

Polecane posty

Gość gość
nie są zdrowe, nie napisałem tego, są wyłącznie mniej szkodliwym zamiennikiem palenia tytoniu, zwłaszcza tego co dziś się sprzedaje pod nazwą "papierosy" ale zdziwiłabyś się informacjami co pochłaniasz razem z tzw.jedzeniem sprzedawanym w sklepie (a jakże!) z certyfikatem i błogosławieństwem unii europejskiej

Gość gość
Ale po co ta dyskusja ? E papierosy nie sa zdrowe i kropka. A o jedzeniu tu nie piszemy.

najpierw to niech mi ktos powie co w dzisiejszych czasach nie powoduje raka? We wszytskim znajduja sie szkodliwe zwiazki. Te wszytskie 'bio' produkty tez mozna o kant d*** rozbic bo chemia jest wszedzie nawet w tej trawce co w hodowlach bio krowy wpierniczaja, oraz w chinskich skrzynkach w ktore wkladaja te wszystkie bio warzywa i owoce.

Gość dywan na ścianie
w myśl tej logiki to skoro i tak ludzie giną w wypadkach to zniesmy całkowicie ograniczenie prędkości🖐️

To raczej w mysl twojej logiki niech ludzie w ogole autem niejezdza bo moga w wypadku zginac. Przeciez jazda samochodem moze prowadzic do smierci tak jak palenie papierosow :)

Gość gość
Warto przerzucić się na e-papierosy,które są tańsze i skutecznie oducza nas palić. Ja zawsze zamawiam na Marmari.com.pl gdzie w dniach 13-16 luty 2014 każdy kto zrobi zakupy na kwotę minimum 30zł otrzyma od nas GRATIS polski liquid o pojemnosci 10ml ponad 30smaków do wyboru.

Gość co pocznę teraz
jak mnie wkurza takie gadanie - palisz to lecz się za swoje. Płacę za to żeby móc się leczyć i moja sprawa czy palę czy nie. To może tak niech za swoje leczą się też ci którzy wpieprzają tłuste żarcie, a potem chorują? Przecież nie ma obowiązku żarcia golonki i popijania jej 2 kuflami piwa... więc niszczą się na własną odpowiedzialność.

Gość gość
Ja kupuję od zawsze Lucky Strike niebieskie, ostatnio w sklepie długo nie mieli bo wysprzedali stary towar. Wczoraj zapytałem i o dziwo były coś tam jeszcze dokupiłem i wychodzę z sklepu i coś mi nie grało że zapłaciłem ponad 20zł. Później patrzę na paczkę papierosów a tam 15zł ....ręce opadają.

Gość gość
ręce opadają jak nie ma co do gara wsadzić , trzeba nie palić i kłopot macie z głowy śmierdzące tytoniem krowy

Gość emaniaczka
E-papierosy sa zdrowsze, mniej smierdzace, mozna na nich sporo zaoszczedzic a nie placic 15 zl za paczke papierosow i wogole osobiscie e-pale i polecam !

Gość andre200
Odkąd mam e-papierosy Green Smoke www.green-smoke.com.pl palę, kiedy chcę i gdzie chcę. Ich ogromną zaletą jest brak nieprzyjemnego dymu. Mogę palić w restauracji, na dworcu czy lotnisku. Nie muszę już szukać miejsc wyznaczonych tylko dla palaczy. Zamiast kupić malboro za 15zł to lepiej zainwestuj w efajke , polecam!!!!!!!!!!!