Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie wplacaja pieniadze dla dzieci chorych na raka, a one i tak umieraja

Polecane posty

Gość gość

Czytam od paru dni blogi dzieci chorych na raka itp... i nie natrafiłam jeszcze nigdzie ,by ktoś wyzdrowiał. Jest w paru przypadkach poprawa, ale tylko na rok czy dwa, potem znow następuje wznów choroby. Czytam te apele rodziców o pieniądze, wsparcie... ludzie się mobilizują wpłacają i co... dziecko umiera tak czy siak, zdaje się - to tylko przedłużenie agonii... Ale jednego k***a nie jestem wstanie ogarnąć... DLACZEGO K***A WSZYSCY PŁACIMY SKŁADKI A PIENIĘDZY NA LECZENIE TYCH DZIECIAKÓW NIE MA???? DLACZEGO RODZICE SAMI MUSZĄ ZBIERAĆ KASE NA WŁASNĄ RĘKĘ??? JA P*****LE W JAKIM JA PAŃSTWIE ŻYJĘ!!!!!!!!!

Gość gość
jak zwykle cieszą się popularnością tematy o d***e maryni... ja p*****le co za kraj! co za ludzie!

Gość gość
ok, nie interesują was poważne tematy, to chyba założe temat pt" moje foto do oceny, ile mi dacie w skali od 0 do 10" na pewno ktoś zechce wymienić ze mną swoje poglądy 🖐️

Gość gość
Nie chcą bo widać w Tobie egoizm . Nie daje Ci spokoju to że ktoś chce żyć, człowiek rodzi się po to by żyć. Nie potrafisz zrozumieć tego że dla nich nawet rok dłuższego życia może być bardzo ważny. Jak ktoś chce komuś pomóc to chyba nic złego w tym nie ma a Ciebie to boli. Polska to nie Niemcy i jeszcze długo nie będzie na różne sprawy pieniędzy. Potrzeba czasu i przede wszystkim odpowiednich ludzi których w rządzie nie widać.

Gość gość
ALe mnie nie boli to że ludzie płacą, tylko to ,że nie ma k***a pieniędzy od państwa żeby rodzice mogli rehabilitować te dzieciaki czy leczyć innymi sposobami!

Gość gość
Zagłęb się najpierw w temat bo widać że wnioski wyciągasz z telewizyjnych informacji. Myślisz że za granicą nie ma fundacji które pomagają chorym ludziom ? Jakieś wąskie pojęcie masz, więcej czytaj wp i tych podobnych portali. Przygotuj się lepiej do tematu a potem dyskutuj

Gość dywan na ścianie
poczytaj kasztanie ile kosztuje miesieczna terapia dziecka z nowotworem🖐️ a teraz w*********j:D

Gość gość
dno i wodorosty... żegnam!

Gość gość
No tak , brakuje argumentów to trzeba uciekać .

Gość gość
Dlatego ja nie daję ani na raki ani na serca dzieci, bo szkoda mi kasy i tak dziecko umrze a na jego miejsce narodzi się wiele innych, zbyt wiele dziec***przeludnienie jest.