Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolega mojego faceta zaproponował mi

Polecane posty

Gość gość
A najgorzej się boje jak przyjdzie a ja będę sama nie wiem nie potrafię z nim już rozmawiać . Kiedyś było inaczej pełen luzik , a teraz chyba pod ziemię się zapadne

Gość gość
ja mam tak samo (autorka), tylko głupio się uśmiecham przy tamtym i nie patrzę mu w oczy, na twarzy burak

Gość gość
17.54 ale to nie ja go zdradziłam tylko mój ex mąż mnie zdradził a po pewnym czasie okazało się, że kręci sie koło mnie jego kolega, bo od dawna sie we mnie kochał. Miłość ma czasem dziwne drogi.

Gość gość
:/

Gość gość
Zamiast zapadac sie pod ziemie, ogranicz kontakty. Niech kolega zawsze najpierw dzwoni do meza,czy jest w domu - jesli nieobecny, niech nie przychodzi. Zakomunikuj mu to wprost. Albo - jesli oprocz wyznania milosci czyni/l ci niemoralne propozycje - zerwij kontakt, poinformuj meza. Tak samo, jesli jest zonaty. W przeciwnym razie ciagle sie bedziesz stresowac lub koedys w koncu mu ulegniesz. A poki co mozesz temu zapobiec.

Gość gość
Ja także mam romans z męża kolegą i fajne to jest jak siedzimy przy jednym stole i mąż jest to on pod stołem swoją nogą moją pociera jest z***biście jak maż wyjdzie do łazienki to my buzia , buzia oj nie ma to jak kolega męża .lepiej trafić nie mogłam to jest jak 6stka w totolotka

No i co zostało z Twojego tematu? Masakra z tymi dziewczynami:D Tylko Twojego faceta szkoda, no i oczywiście rodziny Twojego sekretnego wielbiciela:D Jesteś bezczelna:D

Gość gość
Ja bezczelna ? Dlaczego?

Gość gość
Bezczelna to nie, ale dziwna jest. Niby sie oburza, a nie zalatwia sprawy. To po kiego zawracasz ludziom glowe na kafe, skoro odbijasz kazda dobra rade? Ogarnij sie albo juz nie pisz. Pozdro.

Gość gość
Ty nie rozumiesz mój maż prowadzi z nim firmę mają warsztat samochodowy gdybym dla męża powiedziała to by mogło wszystko zrujnować.

Gość gość
to daj się szmacić w imię warsztatu samochodowego. brawo. po prostu nie chcesz żeby wyszło na jaw to co między wami zaszło. a swoją drogą...co to bylo?

Gość gość
Między nami do niczego nie doszło . Ale on wyznał mi miłość wiem , że już nie będzie tak jak kiedyś . Boże boję się że kiedyś mu ulegnę bo jest przystojny jak djabli

Gość gość
''05.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość no dobra, nie będę udawać świętej, doszło do czegoś ale to nie był seks 05.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość zadowoleni? ''' ???

Gość gość
autorko!!! a to twoja szparka jest z mydla szarego?? ale jak wiem to z tego co i moja,tylko moja samce urzywaja a mnie przyjemnosc daja

Gość gość
Ja tam też uwielbiam sex a to nie mydło nie zmydli się i dla męża starczy :-P

Gość gość
Ale p****y :-P;-D

Gość gość
poszlam kiedys do kolegi mojego faceta na kawe i taka gimnastyke na jego sprzecie uprawialam ze az oslablam, ale bylo wspaniale wspaniala ma ta sztange

Gość gość
Powiedz to wszystko swojemu facetowui, ze ten C**propozycje sklada, a tobie sie to podoba i ze jak sie nachlejkesz, to sie puscisz. Niech cie chlop zostawi, a Ty wtedy hulaj dusz, piekla nie ma ! Przeciez Ci sie te podjazdy podobaja, szmato.

Gość gość
s********j

Gość gość
Kobiety co sie z wami dzieje ? Chlejecie jak faceci ,bluzgacie jak faceci a chcecie zeby faceci mieli dla was szacunek !Moj bratanek powiedział ze nigdy się nie ozeni po tym jak popracował w nocnym klubie .Bywalo tak ,ze przyjezdzał maż i wyciagał pijaną zonę z ramion jakiegoś zigolaka .....a dzieci czekały w samochodzie ! Jakaś cholerna moda ,ciagłe imprezy ,wóda ,seks tzw bez zobowiazań a potem niejeden facet wychowuje nie swoje dziecko .Normalnie wstyd .Jakis wykolejony ten po********y świat .I tylko dzieci cierpią....:-( :-( :-( Ciagle krzyczycie ze facet to ś*****a a same zachowujecie się nie lepiej.Ogarnijcie się póki czas!!!!!

Gość gość
kolega mojego faceta zaproponowal mi kolacje z sniadaniem u niego w mieszkaniu,i nie wiem co robic