Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga z Warszawy

Dream House Design projekty wnętrz online

Polecane posty

Gość Aga z Warszawy

Przeglądam właśnie strony i portfolia biur architektonicznych z Warszawy bo szukam kogoś do zaprojektowania mi wnętrza mieszkania. I min trafiłam na ofertę projektowania online przez DHD. Bardzo ciekawa z racji ceny a i portfolio nie ukrywam - niezłe. I chciałabym zapytać czy ktoś z czegos takiego korzystał? Jak się spisali?

Gość gość
No ale jak oni "online" projektują? Bo nie mieści mi się to w głowie

Gość Aga z Warszawy
Projektują na odległość po prostu, wszystko się uzgadnia mailowo i telefonicznie z projektantem, oni przygotowują Ci swoje koncepcje i jak wybierzesz jakąś to dopracowują i tworzą projekt z wizualizacją I dlatego taka dobra cena bo projektant nie jeździ do klienta ale wszystko piszą że profesjonalnie Warto? jak myślicie?

Gość gość
fajne tylko ciekawe ile to kosztuje

Gość krooostka
A robią projekty tylko całych mieszkań czy np oddzielnie jakiegoś jednego pomieszczenia też? No i też jestem ciekawa - dobra cena tzn jaka? Bo ostatnio przeglądałam i wiem że biura projektowe to sobie baaardzo słono liczą

Gość gość
to to warto ceny zaskakująco dobre, zawsze myślałam że projektant to cholernie droga rzecz , ja bym sie nie zastanawiała projekty tez mają fajowskie

Gość deksa002
Biura co robią projekty na odległość to bardzo wygodna rzecz mnie też projektowało biuro online Jak biuro dobre, ma ciekawe portfolio to nie ma sie co obawiać szczególnie że ceny faktycznie mają dużo niższe i tu można sporo zaoszczędzić

Jak dla mnie te wizualizacje na ich stronie są mniej jak przeciętne. Są co najwyżej poprawne. Nic szczególnego.

Gość gość
Projekty nowoczesne, proste ale też ciekawe. Podoba mi się ta ostatnia łazienka z mozaiką i pokoik księżniczki :) Mnie sie podobają w realu będzie to wyglądać ciekawiej bo nie beda to surowe wnętrza jak na zdjeciach w takiej cenie to też bym wzięła projektanta

Gość gość
Dlatego trzeba szukać jak najlepszego biura projektowego. Ja zdecydowanie mogę polecić tę http://pskprojekt.pl/ firmę ich projekty są bardzo ciekawe.