Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydaje mi się ze mąż mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zaawansowanej ciąży. I tak sobie myślę ze mąż już nie szaleje za mną tak jak wcześniej. Dużo pracuje, owszem rozumiem to, ale po pracy bardzo długo nie wraca do domu, często spotyka się z kolegami, tak szczerze to tylko cząstka tych jego nieobecności w domu. Nie mówi mi ze mnie kocha, mało kiedy mnie przytuli i rozmowy nie kleja się do kupy. Chce mu poświęcić dużo czasu ale on tak jakby mnie odpychał. O seksie nie wspomnę. Mówi ze martwi się żeby nie zrobić krzywdy dziecku, co po części rozumiem. Trochę mi ciężko na sercu, ale nie wiem jak sama mam się zachowywać..

Gość gość
Miałam tak samo. :-D nie przejmuj się

Gość gość
Ja również jestem w zaawansowanej ciąży i właśnie zachowanie mojego stanowczo się poprawiło, a jeśli chodzi o seks to mi chyba libido spadło :P bo z jego strony wszystko ok. Nie wiem autorko co C***oradzić, może po porodzie coś się zmieni, a jeśli nie to pozostaje szczera rozmowa z ukochanym

Gość gość
Bo ma kochanke,i stara sie ciebie unikac jak najwiecej.Tak mi przykro:(

Gość gość
podrosły już dzieci które ma z kochanką i dlatego jest taki, musi więcej o nie dbać, a chyba się nie rozdwoi, czekaj pobawi i twoje

Gość gość
Bo znudzilas sie mu juz i poszukal sobie nowy obiekt westchnien.Tylko szkoda tego dziecka co nosisz pod sercem.

Gość gość
zapłodnił cię to już mu nie uciekniesz i teraz robi co chce

Gość gość
Wydaje mi się czasami ze rzeczywiście kogoś ma. Ale nie raz porządkuje jego rzeczy i korzystam z jego telefonu to nie ma tam jakiś podejrzanych rzeczy. Nie raz się smieje jak coś takiego mu zasugeruje. Może stwarza takie pozory..

Gość gość
w ogóle to trochę dziwne, że Ty siedzisz w domu w ciąży a on się szlaja z kolegami

Gość gość
Tak,wychodzi do kolegów. Nic na to nie poradzę, taki typ faceta.

Gość gość
no a bzyknie cię jeszcze od czasu do czasu, jak tak nie ma kochanki

Gość gość
aaa facetom to się róznie przekręca w ciąży... mojemu tak się przekręciło, że sobie koleżankę znalazł i przy kawce wyzalal się do niej na moj temat. mimo, że wiem na 100% że do niczego między nimi nie doszło to ja i tak go zostawiłam i niestety nie jestesmy juz razem, nie wiadomo co by mu szczeliło po urodzeniu dziecka a ja nie potrzebuje dodatkowych stresów. jest nie pewny więc niech spier...