Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienienie piersią a ból jednej piersi co to może być

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie prawa pierś od dołu ale tylko jak dotykam. Nie mam gorączki, pierś nie jest zaczerwieniona ani powiększona czy twarda co to może być?

Gość gość
zapalenie się zbliża...?

Gość gość
A co jeśli to zapalanie? Karmię regularnie na przemian mały dojada zawsze.

Gość ladacooooo
rak

Gość gość
Zapalenie. Nie ma co czekac na goraczke. Kup biala kapuste, zdejmij liscie i do zamrazarki. Jak sie zmroza wyciagasz, obijasz tluczkiem od wewnetrznej strony, robisz oklad na piers omijajac brodawke. Przyloz na wierzch woreczek zeby nie pobrudzic stanika. Zmieniaj co troche i przejdzie. Przystawiaj dziecko czesto do tej piersi zeby sie zastoje nie zrobily.

Gość gość
jaki raz puknij sie w czoło zastój pokarmu może ci się zaczynać jak dziecko rzadko pije z tej piersi bo przykładasz go częściej do drugiej. polecam kupic kapustę włożyć do lodówki i jak będzie chłodna to przykładać liscie do piersi ulga murowana.

Gość gość
Dzięki, tylko dziś juz nie dam rady kupić :/ mam nadziję że do jutra się mocno nie rozkręci ten ból.

Gość gość
To wlasnie postepuje dosc szybko. Mozesz probowac sobie tez rozmasowac w tym miejscu co Cie boli, to tez czasem pomaga. Ale kapusta jest niezastapiona. Zawsze dobrze jest miec na zapas w zamrazarce. Wtedy wyciagasz i masz gotowe.