Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcebyćszczupła

Chcę być szczupła. Mam 167 wzrostu i 67kg, jak schudnąć 10 kg do wakacji ?

Polecane posty

Gość chcebyćszczupła

Marzę by zrzucić ok 10 kg w 4 miesiące proszę o pomoc. Tylko nie chce zupełnie głodować i nieustannie ćwiczyć .Czy są gdzieś zdjęcia metamorfozy osob które wyglądały podobnie do mnie i im się udło schudnąć ?

Gość gość
no pytam sie k***a barany jedne nikt nie zna odpowiedzi ?

Gość beznadziejnych spraw nie ma
Ewa Ch. trenerka fitness ma takie ćwiczenia o nazwie skalpel modelują one sylwetkę , możesz spróbować :)))))))))) plus oczywiście musisz odstawić słodycze

Gość Katia2014
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt schudnięcia 12-15 kg 100 % pewny. Dodatkowo bardzo wzmacniają się włosy i paznokcie.

Gość gość
10 kg w 4 miesiące spokojnie schudniesz ćwicz co najmniej 3 razy w tygodniu po godzinie nie jedz słodyczy i nie opychaj się wieczorem

Gość dodopa
Katia2014 spadaj z tą reklamą :O

Gość Wikw
akurat ja też znalazłam ciekawą opinię na temat ziół tybetańskich. Na chudzianka.pl/ispagul-aloes-i-ziola-tybetanskie-na-odchudzanie jest pełen opis działania i pozytywne skutki jakie przynoszą dla organizmu. Regulują przemianę materii i oczyszczają organizm.

Gość gość
Polecam naturalny suplement figura no-apetie, który ogranicza łaknienie. Stosuję go od miesiąca i jestem zaskoczona, jakie fajne daje rezultaty. Do tego jest niedrogi, więc nie odchudza portfela ;)

Gość gość
Mniej żreć, wiecej sie ruszać ...NIE ma innej metody !!! chyba ze liposukcja

Gość Iga00
Bieganie :-) co 2-3 dni pobiegaj sobie pomalutku z 5 km lub zacznij od mniejszych odległości i zwiększaj sobie. Schudniesz na bank. Ja tak schudłam tyle ile chciałam z 63 kg do 56. Pozdrawiam i powodzenia.

Gość gość
zdazysz spokojnie. jedz cytrusy , baardzo pomagaja + woda. a ewke tez chwalilam wczesniej i nie potrzebnie, bo moze troche pomaga schudnac ale przez te cwiczenia nabawilam sie jakiejs kontuzji biodra i do tej pory (po roku) czasami nie moge wysiedziec, albo jak ide to nagle taki rwacy bol :( a schudnac tez mozna z cindy crawford np i nie slyszalam jeszcze negatywnych opinii a wlasnie po ewce sporo osob tak mialo :(

Gość gigottka
Polecam suplement naturalny figura no-apetite. Ja go biorę od miesiąca i widzę, że zdecydowanie ogranicza łaknienie i waga spada. A do tego to żadna chemia, więc można brać bez obawy, że jakieś skutki uboczne będą.

Gość gość
idź do dobrego dietetyka to on ci poradzi co masz robić, żeby cel osiągnąć, ja byłam w MTTEstica i bardzo jestem zadowolona. Dietetyk zwróci uwagę na to, co powinnaś zmienić w swoim sposobie odżywiania, co wyeliminować, co jeść, żeby się nie głodzić a gubić niechciane kilogramy

Gość gość
1o kg to ja schudlam w 3 miesiace ale duzo sie ruszalam, diety nie miala zadnej tyle ze mniej jadlam