Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawe mam

Porada prawnicza pomocy!!!

Polecane posty

Gość sprawe mam

Czy ktos sie orientuje w sprawie- dostalem kare z sadu 500zl zlozylem apelacje w lipcu do tej pory nie ma odpowiedzi i nie wiem, czy przyjdzie cos ze jakies koszty urosly? Czy poprostu jak nie przystana na me wyjasnienie ze nie mam z czego zaplacic, przyjdzie zawiadomienie o odrzuceniu prosby mej o zwolnienie to i tak zaplace 500zl. Pozdrawiam i dziekuje z gory za odp.

Gość gość
jaką karę? grzywnę?. Od lipca apelacja powinna być już rozpoznana. najlepiej zadzwoń do sądu i się zapytaj. Może nie odebrałeś zawiadomienia o rozprawie, a może apelacja była po terminie. Za mało napisałeś, żeby cokolwiek Ci doradzić.

Gość sprawe mam
Bylem swiadkiem w sprawie rozwodowej a akurat dzien wczesniej pilem. Byla zona mego kumpla powiedziala na rozprawie by mnie sprawdzili no to sprawdzili wyszlo 0,5 promila i sedzina albo kara 500zl albo 7dni aresztu ewentualnie moge apelacje zlozyc. Skladalem, przyszedl odpis bym znowu uzasadnil to uzasadnilem i wyslalem ponownie dostalem i znowu uzasadnilem i czekam. A czy cos powiedza jak zadzwonie? Panie gdzie pytalem jak to sie odbywa mowily ze zadnych kosztow nie bedzie wiekszych i ze tak do pol roku sie czeka ale nie wiem juz sam