Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim typem faceta trzeba być żeby leciały na mnie lachony w Warszawce ?

Polecane posty

Gość gość

Bo to specyficzny typ, lalunia ze stolycy. Czy musze nosic koniecznie rurki i miec ajfona ? Nie lubie jednego ani drugiego :(

Gość Martulkaa
W warszawie jest też mnóstwo słoików. Wiejskich dziewuszek które nie mają wielkich wymagań względem mężczyzn :D szukaj w tej lidze :P a te dziunie z "ajfonami" to szukają facetów obytych, wykształconych, z bardzo dobrą pracą, którzy będą je zabierać na zagraniczne wycieczki itp :P

Gość jestem wloszczyzna
Bo na tu wpisz http xxx://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5832765 Jesli jest typowa lalunia:) Ja tam jestem sloikiem z malej miesciny i sama sie dorobilam!!! Ha!

Gość gość
Tylko trzymaj się z daleka od tych, które uważają się za rodowite warszawianki. Zazwyczaj to snobki i nadęte idiotki. Nie mieszkam w Warszawie. Jestem tam średnio raz na pół roku, ale znam kilka takich panien i nie polecam. Poza tym słoiki są tylko do 100km od Stolycy od 100km są już weki a ci spod Stolycy to spodki. To tak w ramach nomenklatury.

Gość gość
Niestety w ogole mało jest normalnych, fajnych, zwyczajnych dziewczyn w Warszawie i okolicy. Rodowitych Warszawiaków zostało 1/3 mieszkańców, większość z nich to osoby starsze i przedwojenne, reszta kłamie bo się tam urodzili a ich rodzice to już słoiki sprowadzane masowo przed propagande PRL-u :O Te z okolicznych miast i ze wsi są badziej nadete niż warszawianki :O Na siłe ''zrobione'', wylansowane, obrzydlistwo

Gość jestem wloszczyzna
Toz to bluznierstwo! Pochodze z wiofy z za buga :D ale niestety spedzilam wiekszosc czasu w innych stolycach. Nauka itd. Ale jak ja widze co sie dzieje tu z tymi nabufanymi snobkami to masakra. Chodzi o pannice ktorych glownym zajeciem jest zakupomania z karty gold tatusia. Raczej podzielilabym na takie kategorie. Liczac na lalunie nie licz na empatie:P

Gość gość
Ja mam straszną awersję do nadętych lasek. Nawet jak dziewczyna jest ładna a zachowuje się jak snob to budzi moje politowanie i pogardę. Poznałem kilka "Warszawianek" i albo mam pecha do tych płytkich, dla których najczęstszym po "k****a" słowem jest "słoik" albo niestety większość jest takich.

Gość gość
1. używaj słowa k***a zamiast pauz i przecinków słowo 2. chodź z szeroko rozstawionymi nogami 3. koniecznie paipieros między zębami, nigdy go nie wyjmuj nawet gdy mówisz 4. kup sobie szalik Legii 5. chlej do umarłego 6. posiadaj dobrze płatną pracę np. dilerkę Jeżeli spełniasz te warunki to jesteś samcem alfa. Gratulacje ! Samice z Warszawy stoją przed Tobą otworem !

Gość gość
Jeszcze tego brakowalo, zeby atrakcyjne laski na byle kogo lecialy. Sami lubicie "lalunie" I takie macie oczekuwania. Lalunie tez.

Gość jestem wloszczyzna
NIE PRZEJMUJTA sie chlopaki tymi wynioslymi lalami bo sie w kompleksy wpedzacie! Tak to juz jest ze rasowe warszawianki/warszawiacy beda zawsze wymyslac kolejne podrasy to zjawisko przypomina mi kategoryzowanie wg koloru skory czy wyznania.. Nic z tym nie zrobisz. Sloik! Dobre to, wiadomo od jakich zachowan sie wywodzi to okreslenie. Mondre skojarzenie:) RASIZM sie szerzy.. Mnie to osobiscie smieszy.. Patrze na lale, ktore obnosza sie swoimi rodowodami a w glooowence puchy! No i co taka moze mi powiedziec? W dooopie byla goowno widziala a sie taka panoszy! Fe! A co to za metropolia z naszej stolycy i w czym gorsza od innych miast:P

Gość gość
Ale co to ma do dawania szansy kazdemu frajerowi, ktoremu nawet 100kg przecietniara zawrocilaby w glowie? Trzeba sie cenic.

Gość jestem wloszczyzna
Wlasnie! Trza sie cenic! nie przeceniac... Moze raczej pozostac bez ceny jednak znajac swoja wartosc???? Chodzi o debilne podejscie laluñ z big city co to jak facet mowi ze z wiochy to odrazu sloikiem w glowe! Nie czuje (na szczescie ) przynaleznosci do zadnego z miast. Takie pojecia to dla mnie abstrakcja! A raczej kojarzy sie z wiocha co to jak ktos w odwiedziny przyjezdza to i palcamy wytykany.. Szkoda mi takich co to sie tym od razu przejmuja.. DYSTANS PRZEDE WSZYSTKIM a o wartosciowych ludzi trudno, latwiej o tych CENNYCH:P

Gość gość
1. używaj słowa k***a zamiast pauz i przecinków słowo 2. chodź z szeroko rozstawionymi nogami 3. koniecznie paipieros między zębami, nigdy go nie wyjmuj nawet gdy mówisz 4. kup sobie szalik Legii 5. chlej do umarłego 6. posiadaj dobrze płatną pracę np. dilerkę x Większość z punktów to wymagania współczesnej kobiety

Gość jestem wloszczyzna
Tylko pamietaj o ajfonie i rurkach LV :X

Gość gość
No, gołodupca zechce baba z wiochy.

Gość jestem wloszczyzna
Ja tam mam swojego golodoopca, serio! KOOOCHAM go. Ma cudowne oczy i megacharakter. Mialabym go dyskryminowac??! Jest golodupcem bo studiuje jeszcze ale nie przeszkadza mi ze za wakacje place ja! (jestem w jego wieku) zeby nie bylo. Pytanie czy kobieta z wiochy bedzie ogarnieta i bedzie cos znaczyc w tym spoleczenstwie czy jest latwodooopna i woli dawac sie bogaczom, kolejnym i nastepnym... A fe! Obrzydlistwo!