Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwrócić na siebie uwagę starszego faceta

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 18 lat , on 28.. Ja pracuje na pół etatu w czasie ferii a on jest moim przełożonym.. Sytuacja beznadziejna , tym bardziej że ja nie mam żadnego doświadczenia z facetami , a on spodobał mi się od razu jak go zobaczyłam , jak poznałam go lepiej jako osobę i "szefa" to już wogole się do niego przekonałam. Niestety albo stety widać ze ma swoje zasady , i jest raczej z tych "porządnych" facetow , więc nie sądze żeby zwrocil uwagę na licealistkę , ale ja się jak zawsze beznadziejnie zauroczyłam. Jest miły , pomocny , ale dla wszystkich , nie tylko dla mnie. Nie wiem czy lepiej chodzić do niego często z jakims problemami , czy probowac wszytsko załatwiać sama ,nie wiem wogole co zrobić , bo przecież nie domyśli się ze mi się podoba.. A ja jestem nieśmiała , więc to utrudnia sytuację jeszcze bardziej Jest wolny , w pracy jest dużo starszych ładniejszych kobiet , a ja sobie ubzdurałam że może też nie będę mu obojętna.. czasami jest bardzo bardzo miły , patrzy się albo unika wzroku , ale ja to wszytsko wyolbrzymiam.

Gość gość
up

Gość gość
Nie zwraca na ciebie uwagi, sorry laska, jak facet jest zainteresowany sam podejdzie.

Gość gość
Ale to nie jest zwykły facet tylko mój przełożony :) Można powiedzieć ze szef Do tego starszy o kilka lat. Nie sądze żeby nagle podszedł do swojej 18 letniej pracownicy i powiedział słuchaj chodzmy na kawę po pracy... On zresztą też w kontaktach wydaje się trochę nieśmiały

Gość gość
Wierzysz w to, co piszesz? Facet, bo to facet jak wszyscy, jak chce zaliczyc czy co tam innego to wie co ma robic.

Gość gość
Tak wierze , bo wiem jak jest a podobna sytuacja zdarzyła się podobno rok temu , była jakaś dziewczyna która mu się podobała , robił się przy niej spięty , zawsztydzał się , ale nic nie zrobił w tym kierunku bo to jego pracownica. Teraz już tam nie pracuje Szanuje to że ma zasady , ale za każdym razem jak go widzę w pracy to nie mogę przestać czuć tego czegoś , i chciałabym żeby zrobil wyjątek , ale to takie niemożliwe Dlatego pisze tutaj proszę o rady Ja jestem tylko głupią 18 latką , może ktoś bardziej doświadczony mi podpowie

Gość gość
Wmawiasz sobie rzeczy, których nie ma i każda opcja odmienna od tej, którą sobie wymarzyłaś jest dla Ciebie nieprawdą :D Litości :D Jakby chciał, to by wykonał ruch, jeżeli tego nie robi to nie chhce ale ty dalej będziesz sobie wmawiała, że to tylko dlatego, że jest niesmiały :) To męcz się dalej. A podbijać do przełozonego nie radzę, tym bardziej że jak widać nie jest zainteresowany.

Gość gość
Nie o to chodzi , ja tutaj jestem szczera , bo i tak jestem anonimowa więc nie mam powodu kłamać. Tłumaczę Ci tylko że to nie jest takie proste , że szef podchodzi do każdej pracownicy która mu się spodoba i zaprasza ją gdzies albo mowi wprost co myśli. Jest miły , nie mówi nic jak się spóźniam , pozwala mi czasem wyjść 5 minut wcześniej , stara się pomagać , ale to oczywiście może swiadczyc o tym ze chce być po prostu miły szczególnie dla młodej osoby która nie pracuje długo. Ja nie pytam tutaj o to , czy szef się we mnie zakochał... Mogłabym analizować każdy gest słowo wszytsko :) Ale to bezsensu i nie o to pytam Ja zadałam pytanie JAK ZWRÓCIĆ NA UWAGĘ STARSZEGO SZEFA NA SIEBIE A jak na razie nikt mi nie odpowiedział

Gość gość
no i własnie o to chodzi, że nie kumasz najprostszej rzeczy: jak facetowi wpada w oko kobieta i jest chemia, to ona nie musi nic robić

Gość gość
Dokladnie, moze lezec****achniec a on jej nadskakuje. Sprawdzone i potwierdzone.

Gość gość
Nie wiem co on czuje i myśli , widze że przy mnie zachowuje się trochę inaczej , zwierzyłam się tylko koleżance która ze mną pracuję , bo ona też to zauważyła Ale co z tego , skoro on tak trzyma się tych wszystkich zasad , pilnuje się , jest taki odpowiedzialny Jak będę się zwalniać , on się pożegna i pojde w swoja strone to będę każdego kolejnego dnia żałować ze nie zrobiłam nic w tej sprawie.. Może po kilku tygodniach albo miesiach mi przejdzie , ale nie wiem jak sobie z tym poradzę Dlatego chciałam działać już teraz Pomóc jakoś tej "sytuacji".. Po prostu spróbujcie mi odpowiedzieć na pytanie w temacie.. Nie piszcie co wy o tym sądzicie , ja rozumiem wasz punkt widzenia , wasza opinie , ale ja jestem zakochana ? zauroczona.. i patrze na to i tak inaczej

Gość gość
Ech dziewczyno...

Gość gość
Wspolczuje facetowi obsesyjnej fanki.

Gość gość
Zamiast odpisać na pytanie to schodzicie na inne tematy... To jest forum chciałam się podzielić z wami czyms i prosić o radę , bo nikomu ze znajomych nie mowilam o tym ze podkochuje się w facecie starszym o 10 lat..

Gość gość
ja ten temat widzę już drugi raz ostatnio jakiś tydzień temu chyba

Gość gość
Facet chce to sam sie odezwie. Czego tu nie rozumiesz? :D

Gość gość
Tego że nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie :) Pytam jak zwrócić na siebie uwagę starszego faceta Nie pytam czy się zakochał , albo czy probowac coś robic z tą sytuacją , tlyko pytam co Czasami jest tak ze jedna druga osobę podrywa , jakos zwraca jej uwagę , i to nie zawsze facet musi to robić

Gość gość
Nie wiem jakim cudem widzisz to pytanie drugi raz , ja pisze pierwszy raz na to forum , chyba że ktoś z Elbląga ma identyczną sytuację :)

Gość gość
Autorko nie czuj się obrażona, ale albo brak Ci urody albo sexappealu, skoro masz z tym problem.

Gość gość
To dramatycznie żałosne jak laska lata za facetem. Miej klasę i poczekaj na takiego, któremu wpadniesz w oko.

Gość gość
w takim razie bardzo duży zbieg okoliczności 1. dziewczyna 18 lat 2. podoba jej się facet, który jest 10 lat starszy 3. jest jej przełożonym 4. ona nie wie jak się do niego odezwać 5. niedługo przestaje tam pracować bo jest tam w formie jakiegoś szkolnego stażu czy coś w "ten deseń" przypadek? nie sądzę.

Gość gość
@ gość 05.02.14 gadasz bzdury. Dziewczyna ma czekać z założonymi rękoma aż ją ktoś wybierze? Może uganianie się za facetem i narzucanie się jest żałosne, ale dlaczego nie dać drobnego sygnału, że ktoś jej wpadł w oko?

Gość gość
Tak ma czekać, aż ktoś ja wybierze.

Gość gość
Nie słuchaj kretynów z gimbazy, którzy wypisują tutaj, że facet zawsze niby coś zrobi jak mu się dziewczyna podoba. Po pierwsze to wierutna bzdura, rozpowszechniana tylko przez roszczeniowo nastawione puste jak bęben księżniczki albo niedorozwojów z gimbazy. Jest mnóstwo facetów, którzy mimo tego, że dziewczyna im się podoba, nie zrobię absolutnie nic. Bo są nieśmiali, bo uważają że nie maja szans, bo nie chcą się wiązać, bo lubią popatrzeć na ładną dziewczynę i nic więcej itd itp. Po drugie u ciebie rzeczywiście sytuacja jest wyjątkowa. Dla 28-letniego faceta 18-latka to jednak jeszcze trochę dzieciak, on może zupełnie nie patrzeć na ciebie jak na kobietę, tylko jak na dziewczynę uczącą się jeszcze i mającą jeszcze kłopoty typu klasówka z matmy. I nic w tym dziwnego. Jesteś w bardzo trudnej sytuacji i bez jakiegoś wyraźnego znaku z twojej strony, że jesteś nim zainteresowana, nie ma na nic szans. I ryzykujesz, bo facet może być mocno zaskoczony, że taka młoda dziewczyna widzi w nim coś więcej niż szefa. Ale kto wie, w życiu różnie bywa, może akurat w twoim przypadku coś z tego może być. Niestety bez ryzyka z twojej strony nic się nie zdarzy.

Gość gość
Mi sie wydaje, ze jestes dla niego dzieciekm. Oczywiscie mu sie mozesz podobac, ale jednak 18 lat to jeszcze taki dzieciuch troche.

Gość gość
E tam. Moja ostatnia dziewczyna była 10 lat młodsza (miała 20 lat). Nie sądzę, żeby to był problem... no chyba że ma nadopiekuńczą mamusię, która stwierdzi, że taka panienka jest nie dla niego :D

Gość gość
Co innego różnica wieku 38 i 28 lat, albo nawet 32 i 22, a co innego 28 i 18. Przecież dziewczyna chodzi do liceum, a facet jest już dawno po studiach. Inne doświadczenia, inne podejścia, inne problemy.

Gość gość
Hej :) jestem troszke mlodsza od Cb ale uwazam,ze jak bedziesz chodila z bim z kazdym problemem,bedzie uwazal, z nuczego nie potrafisz sama zrobic, a inaczej stwierdzi z jestes zaradna :)

Gość gość
Bądz zawsze pracowita i usmiechnieta :) to pomaga