Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda2122

chłopak wysyła mi sprzeczne sygnały

Polecane posty

Gość magda2122

chodzę do liceum plastycznego, obecnie jestem w 2 klasie i jest pewien chłopak rok starszy z ktorym sie znam w sumie od 1 klasy i jakos tak na poczatku 2 klasy zaczął mi sie podobac. na pewno wpływ na to mialy kolezanki które twierdzily ze mu sie podobam (jedna była z nim na imprezie to mówił jej o mnie ze jestem fajna itd) i jakos sie toczyła ta znajomosc az jedna z kolezanek postanowila napisac mu na facebooku ze mi się podoba na co on ze nigdy nie myslal o mnie w ten sposob i ogolnie myslalam ze przez te kolezanke wszystko miedzy nami skonczone ale zachowywal sie normalnie wiec znajomosc toczyla sie dalej, zaczelismy sie troche zblizac do siebie on czasem niby w zartach mowil do mnie moje kochanie moje słońce itp i ogolnie pisywalismy czasem a jakoś w grudniu padła od niego propozycja zeby pojsc na lyzwy ale nic poza tym, potem w styczniu pisal ze chcial do mnie zadzwonic w sylwestra ale nie mial numeru i potem znowu padlo od niego ze kiedys musimy pojsc na lyzwy razem i ja spytałam ze kiedy to on jakos zmienil temat a potem poszedl spac. jakies dwa tygodnie pozniej napisalam do niego to nie odpisał i nie wyświetlił nawet a po 5 dniach napisal jak mi mijaja ferie i spytal czy idziemy na te lyzwy i zgadalismy sie ze we wtorek (pisalismy w sobote) ale nie umowilismy sie na konkretna godzine bo myslalam ze szczegoly ustalimy dzien przed. mialam okropny stres przed wtorkiem zwlaszcza ze w poniedzialek w ogole sie nie odezwal az w koncu ja napisalam jak z tymi łyzwami to znowu nie odpisal nie wyswietil, nadszedl wtorek, cisza z jego strony i w końcu nie poszlismy, do konca ferii sie nie odzywal. w poniedzialek jak wrocilismy do szkoly zachowywal sie jakby nigdy nic a ja bylam dla niego dość oschła, we wtorek go ignorowalam az w koncu powiedzial ze chce ze mna porozmawiac chwile i zaczal mnie przytulac przepraszac ze nie wyszlo ze nie mogl bo mial jakies tam sprawy rodzinne i zebym juz nie byla obrazona i powiedzialam ze niech mu bedzie i on że jeszcze pójdziemy naprawdę i ja że już nigdzie z nim nie idę i on dalej coś mówił ze pójdziemy i był dzwonek więc musielismy juz isc, potem rozmawialam z nim w miarę normalnie I w sumie nie wiem o co mu chodzi i czy z tego cokolwiek kiedykolwiek będzie..

Gość gość
pojdziecie do lozka raz czy dwa i bedzie mial cie calkiem w d***e :p

Gość gość
wposc go miedzy loda niech ci rozrusza twoja dziurke miedzy nogami pozniej obciagnij mu ,to po tym napewno zbizycie sie do siebie a ty bedziesz sie czuc jak w niebie,