Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnucha

Badźmy Atrakcyjne :)

Polecane posty

Gość Czarnucha

Postanowiłam utworzyć ten post ponieważ mam dość swojego wyglądy - w ciągu 2 lat przytyłam 15 kg (tak wiem masakra) :/ Zawsze mówiłam sobie - od poniedziałku zaczynam dietę i ćwiczenia, ale wychodziło jak zawsze. Wczoraj udałam się do dietetyka bo stwierdziłam, że sama nie dam rady schudnąć skoro tyle lat już próbuje. Przeraziły mnie trochę koszty wizyt ale jeśli nie one to kto mi pomoże? :) Dzisiaj jestem pierwszy dzień na diecie czuje się ok zaraz chyba poćwiczę trochę, chociaż sama nie wiem od czego zacząć. Może jakieś propozycje? Zapraszam do wspólnego odchudzania w końcu wakacje coraz bliżej :):)

Gość gość
hej ja jestem na diecie juz 3 tyg i dopiero mi zeszlo 3,5kg czyli powoli ale do przodu. Czasem troche cwicze choc zabardzo mi sie nie chce. Napisz ile warzysz i mierzysz i ile chcesz schudnac. Ja 1,68cm waga obecna 66,5.

Gość Czarnucha
Właśnie jestem po ćwiczeniach, 45 minut z Ewą Chodakowską jest za mną a myślałam, że nie dam rady :)

Gość gość
aaa no i stosuje swoja wlasna diete, trzymam sie warzyw i niektorych owocow jedna kromka chlebka dziennie na sniadanie i jakies dotowane mieso z warzywami na obiad. a tak to tylko jablka.

Gość Czarnucha
164 cm, waga 69 kg - chce ważysz 55 kg a nawet 53 hehe ale to chyba jest nierealne :)

Gość gość
dasz rade zobaczysz ja juz kiedys bylam na diecie schodzilam z 74 i zeszlam do 52 ale wtedy na dukanie bylam. to bylo 3 lata temu, teraz jestem po ciazy i tez chce schudnac do 55 :D damy rade.

Gość gość
chodakowska czasem robie ( skalpel )

Gość gość
a ile masz lat ?

Gość Czarnucha
rocznikowo 27 :) musimy dać rade :) no widzisz Ci już kiedyś się udało schudnąć mi niestety nie... zawsze miała słabą wole, chociaż kiedyś nie potrzebowałam diety ...

Gość gość
Cale zycie jadlam nieregularnie pozno sniadanie itd i zawsze bylam bardzo szczupla nawet po ciazy wazylam 58 kg zachodzac w druga ciaze zaczelam jesc regularnie teraz mojd dziecko ma 7 mscy ja nadal jem reguralnie i nadal mam 6, 7 kg po ciazy i nie moge zrzucic chyba musze wrocic do nieregularnego trybu jedzenia moj organizm lepiej to toleruje i chudnie

Gość 1984ona
Hej dziewczyny, ja jeszcze jutro robie pozegnalny obiad, ale od piatku jestem z Wami :)

Gość Agunnia845
Ja też kilka razy próbowałam sie odchudzić i to naprawde z różnym skutkiem, ale teraz to faktycznie powinnam. Mam 19 kilo nadwagi i dobrze byłoby, gdybym pozbyła się jej do wakacji. Zaczęłam już dietę MŻ i ćwiczenia. Teraz zastanawiam się nad skorzystaniem z tabletek na odchudzanie. Mam na oku dokładnie te - http://xurl.pl/9irX i chyba je kupię. Koleżanka je kiedyś brała i ładnie schudła.

Gość Czarnucha
Hej :) miło, że jest Nas coraz więcej... Drugi dzień za mną, dwa dni ćwiczeń z Chodakowską (dałam rade) Myślę, że damy rade :)