Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mej123

Szansa na powrót

Polecane posty

Gość mej123

Byliśmy ze sobą 8 miesięcy, w ostatnich trzech narastały z coraz większą częstotliwością u nas kłótnie (byłem czepialski, nie lubiłem spóźniania, a ona mówi że żyła w napięciu...) W końcu po jednej z awantur 2 noce myślała i zerwała ze mną.. czy jest szansa na powrót? Większość naszych spotkań była cudowna, czy jest szansa że kobieta zmieni zdanie? Jeśli tak, to po jakim czasie?

Po prostu trzeba próbować, od czego są kwiaty na przykład :) i pytanie o możliwość rozmowy?

Gość gość
rób cokolwiek. Do mnie też mój były chciał wrócić, ale nie robił nic. Napisał 1 sms, na którego powiedziałam nie a on odpuścił. Później po roku mi powiedział, że strasznie przeżył rozstanie. A najlepsze, że ja też cierpiałam. Niestety po tym roku ja już byłam z innym z tego co wiem, on nadal sam.

Gość mej123
Kwiaty wysłałem pocztą jeszcze przed rozstaniem, wiem że muszę w sobie zmienić pewne cechy charakteru bo wiele przeze mnie cierpiała, czasami jak się kłócimy nie potrafiłem odpuścić... ale żałuję tego, czy możliwe żeby dziewczyna mi wybaczyła skoro już wszyscy znajomi wiedzą że zerwaliśmy?

Gość mej123
a gdyby się starał wróciłabyś, mimo iż Ty sama zerwałaś?

Gość gość
wróciłabym, wtedy

Gość mej123
jakie argumenty by na was podziałały? wiem że mnie kocha nadal i miała wobec naszej przyszłości spore zamiary..

Gość gość
na kobiety zawsze działają szalone gesty np. kwiaty dostarczone do szkoły/pracy. Platki róż rozsypane pod jej domem, list miłosny w skrzynce lub za szyba wycieraczki w aucie, przeprosiny w radio, tv, itp., Ale może też podziałać szczera rozmowa, to zalezy od was