Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc123456789

test ciążowy

Polecane posty

Gość gosc123456789

Witam kochałam sie z mezem 26 grudnia i 21 styczni powinnam miec okres z czego nie bylo go i 25 znowu sie kochalismy wczoraj mialam plamienia i nic wiecej z tad moje pytanie kiedy moge zrobic test zeby wyszedl prawidlowy:)

Gość gość
Myślę, że już możesz zrobić :) może wyjść słaba druga kreska, a jeśli nic nie wyjdzie to poczekaj jeszcze kilka dni i spróbuj ponownie :)

Gość gość
tyle dni po spodziewanym okresie wynik bedzie napewno prawidlowy juz.pozdrawiam

Gość gosc123456789
tyle ze jak czytalam to to plamienie moze byc spowodowane zagniezdzeniem sie zarodka czy jakos tak i dlatego moje pyt czy moze wyjsc jeszcze negatywny gdybym była strasznie mi nie dobrze bola mnie cycki ale napewno sobie nie wmawiam ani nie mysle bo mam podejscie bedzie to bedzie:)

Gość gość
Mnie też bolały piersi i dlatego zrobiłam test, nawet jeszcze okres się nie zbliżał, ale zrobiłam dla świętego spokoju..i był pozytywny :) obecnie mam końcówke 7 miesiąca :) także i Tobie autorko życzę powodzenia i dwóch wyraźnych kreseczek ! Leć do apteki po test i do roboty ;)) heh i podziel się z nami wynikiem

Gość gosc123456789
zrobiłam jest jedna gruba czarna wrecz kreska wiec na pewno nie jestem dziekuje:)

Gość gość
Powtórz za kilka dni test. Te bolące piersi u mnie były oznaką ciąży....

Gość gosc123456789
przy pierwszym dziecku nie mialam zadnych objawów wiec myśle ze to poprostu jakies zatrucie a te plamienia to okres po ostatnim wypadzie 2 tyg do austri tyle no ale bede starac sie dalej:)

Gość gosc123456789
:)