Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilkuletnia abstynecja seksualana u faceta

Polecane posty

Gość gość

Poznałam fajnego faceta, jesteśmy razem miesiac. Oboje jestesmy dojrzalymi ludzimi i seks jest nieunikniony. Jednak on ma straszne kompleksy, był sam przez dwa lata, po ciezkim zwiazku i nie byl przez ten czas z zadna kobieta. Robiliśmy juz rózne inne rzeczy, jednak nie doszlo do wlasciwego stosuku.Nie spieszy mi sie z tym, jednak jestesmy dorosli, strasznie nas do siebie ciagnie i kiedys bedzie musialo do tego dojsc. On sie boi, ze nie jest w formie, ze nie da rady, ze nie ma wprawy, bo jego poprzednie zwiazki tez w seks nie obfitowaly itp. Rozmawialam z nim o tym, ze nie ma to dla mnie znaczenia, bo zalezy mi na nim a nie na seksie, jednak on caly czas ma jakies obawy i nie wiem jak mu je wyperswadowac

Gość gość
albo to jego pierwszy raz i głupio mu się przyznać że Ci naściemniał No i oczywiście boi się, że mu nie wypali ten pierwszy raz

Gość gość
przecież wszyscy doskonale znają prawdę i wam nie zależy na facecie tylko na seksie

Gość gość
też wyczuwam prawiczka

Gość gość
Spokojnie, podołasz autorze. Nie wiesz jak kuśkę włożyć do pipki?

Gość gość
Raczej to nie jego pierwszy raz, bo jest grubo po 30-tce i byl w dlugoletnich zwiazkach. Bardzo zalezy mi na nim a nie na seksie i chodzi mi raczej o bliskosc i dopelnienie zwiazku, a nie pieprzenie. Chcialabym go jakos z tych kompleksow wyleczyc,okazuje mu bardzo duzo czulosci i akceptacji, jadnak widze, ze on caly czas ze soba walczy

Gość gość
jeśli to prawiczek rzuć go bo to wstyd!

Gość gość
a może to ksiądz przebrany za faceta? :D

Gość gość
w jajkach mu się gotuje, nie trzymaj faceta z pełnymi zbiornikami za długo

Gość basia ugu
No nie mam podstaw, zeby twierdzic, ze jest prawiczkiem. Mowil, ze nie jest, ufam mu i wierze, ze mnie nie oklamuje. Zastanawiam sie tylko, czy dla faceta 2 letnia przerwa to taki problem i stres przed kolejna partnerka, czy podolaja?

Gość gość
ooo, dalsza część love story, Basiu, no no :D

Raczej półimpotentem to śmierdzi albo sie obawia czy stanie na wysokości zadania i jest na tyle fajny żeby to przyznać. życzę drugiej wersji;)

Gość gość
Moj mial 7 przerwy i jakos sie nie bal