Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupujecie za pośrednictwem internetu

Polecane posty

Gość gość

Co kupujecie przez internet? Czy korzystacie jedynie z platformy allegro, czy dokonujecie zakupów także w innych sklepach internetowych? Czy rzeczywiście za pośrednictwem sieci można kupić taniej przedmioty??

Gość ogryzekogryzek
wszystko od jedzenia przez ciuchy aż po agd, materiały budowlane, usługi itd.. moze nie jest taniej ale na pewno wygodniej

Gość gość
Mamy XXI wiek, jak więc nie korzystać z możliwości robienia zakupów bez wychodzenia z domu. Jestem mamą małego dziecka, więc nie mam czasu na chodzenie po sklepach. Przez internet kupuję zazwyczaj ubrania ( taniej, niż w sklepach), kosmetyki ( apteki online), wina ( sklep-wina.pl- jeden z lepszych sklepów z alkoholem online). Może znacie jeszcze jakieś fajne, niedrogie sklepy?

Gość gość
Oczywiście że pewne rzeczy można taniej... Kupowałam telefon (nie było takiego jaki chciałam w sklepach albo był drożej), rodzicom zmywarkę- duża różnica a sklep ma serwis stacjonarny w naszym mieście. Kupowałam apteczne emolienty i krem, różnice w cenie do 30%. Czasami kupowałam buty i ubrania (ten sam model który widziałam czy przymierzałam sobie albo dziecku w stacjonarnym, ale w internecie był tańszy). Mimo że mieszkam w dużym mieście, nieraz jednak internet to lepsza opcja. Księgarnie, te najtańsze, mają np. punkty odbioru na mieście- tak blisko że mogę podejść bez kupowania biletu. Nie wiem czemu nie mają po prostu księgarni tylko punkt odbioru właśnie, może to jakieś kwestie formalne i tak im łatwiej działalność prowadzić... Z kolei apteki czy sklepy z zabawkami często miały niższą cenę w sklepie internetowym niż w stacjonarnym, i szłam do tego samego sklepu, a za zabawkę płaciłam cenę niższą niż ta na półce. Mąż kupuje przez internet części do samochodu które ciężko dostać i czasem karty do swojej gry. Kilka razy jak synek był niemowlakiem a mąż wyjeżdżał na dłużej robiłam zakupy w hipermarkecie który ma opcję dowozu, wygodniej było a niewiele drożej. No i internet jest świetny do porównywania cen, bo te potrafią być baaardzo różne w poszczególnych sklepach...

Gość gość
JA kupuję wszystko, począwszy od chemii a skończywszy na sprzęcie AGD. W przypadku drobnych rzeczy warto kupić kilka przedmiotów w jednym miejscu,za jednym kosztem przesyłki. Sprzęt AGD czy RTV jest tańszy niż w sklepach.

Gość gość
zakupow żywnościowych przez neta nie obię bo mieszkam w małym miasteczku, ale kupuję w necie ubrania przede wszystkim, mąż czasem kupuje buty bo taniej są niż w sklepie, czasem jakieś zabawki dla dzieci

Gość gość
ja wszystko od sprzętu rtv po tampony

Gość gość
Obuwie (mieszkam w Azji i ciężko o mój nr, poza tym nie odpowiada mi tutejszy design). Produkty żywnościowe made in Poland.

Gość gość
Torebki handmade na pakamera.pl (z możliwością zmiany detali).

Gość gość
Perfumy, kosmetyki, bizuterie, testy ciazowe i owulacyjne, ubranka dzieciece, artykuly do domu itp. Chcialabym buty bo czesto sa fajniejsze i tansze niz w sklepach ale mam taki rozmiar ze czasem nosze 36/37/38 zalezy od modelu.

Gość gość
torebki

Gość rybkaania
Ja kupuję głównie przez internet, bo brakuje mi czasu na latanie po sklepach. Wiadomo, że niby na żywo można bardziej obejrzeć i tak dalej, ale jeśli chodzi o artykuły dziecięce to jeszcze nigdy się nie zawiodłam. A ostatnio nawet zamówiłam przez internet mebelki do pokoiku córki http://www.babybest.pl/ Była bardzo zadowolona z rózowych księżniczkowych mebelków. Myślę że to był dobry wybór.

Gość gość
Jest coraz wiecej sklepów i trzeba sprawdzac opinie o nich bo bywa różnie.. Ja znalazłam dobre opinie i też moje kolezanki korzystały z oferty sklepu z kosmetykami www.goldenlook.pl i były bardzo zadolone wiec ja też skorzystałam i sie nie zawiodłam:) dodatkowo dowożą towar do domu na terenie Krakowa także dla mnie super:)