Gość gość Napisano Luty 7, 2014 Kup sobie liść senesu za 5 zł, efekt taki sam a chyba ziółka zdrowsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2014 liść senesu - to dopiero gów.., pomaga na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2014 pijmy na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 7, 2014 Też piję i nie mam problemów z pracą jelit. Czasami przestaję i po pewnym czasie same się upominaja Bywa ,że zamieniam ocet na proszek zasadowy, ale to tylko czasami, bo do apteki mi nie po drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2014 ten pomysł z tym octem jabłkowym jest trochę nietypowy i zaskakujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2014 ja jestem tak gruba i mam tyle boczków, że nawet ten ocet jabłkowy mi nie pomoże a jestem zbyt leniwa na ćwiczenia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laurka13 Napisano Luty 8, 2014 spoko dziewczynki nie warto sie przejmować, schowajmy wszystkie nerwy do kieszeni i odżywiajmy się zdrowo :):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bacia4 Napisano Marzec 1, 2014 Chwilke temu w onecie przeczytałam o occie Ojca Mateusza drogi jest ale sie na niego skusze bede miała porównanie który lepszy. Piję ocet teraz z Rossmana wczoraj kupiłam ocet reklamowany przez Pana Adrniana Lutoszka OTCIM który schódł 120 kg. Mam 30 kg nadwagi wiec czas juz działać. Piszcie jakie efekty widzicie. A moze ktos ma ksiazke w pdf TEJEMNICA ADRIANA to poprosze. pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bacia4 Napisano Marzec 1, 2014 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4640222&start=30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bacia4 Napisano Marzec 1, 2014 to dziewczyny fajnie pisza działajmy http://f.kafeteria.pl/nowy.php?id_p=840726 pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 Ale ojciec Mateusz znalazł sposób na biznes. Taki ocet samemu można zrobić za cenę jabłek i trochę cukru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2014 ja też pije ocet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 Niestety, na stronie oficjalnej octu jabłkowego ojca Mateusza nie jest podany termin ważności tego produktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Ocet z rosmana to świństwo. Jak wy możecie go brać do ust? Nigdy więcej chemicznego octu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2016 Dobrym octem jabłkowym można wspaniale zakwasić żołądek i pozbyć wielu trawiennych problemów. Tak jak poleca Zięba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martabaj 0 Napisano Czerwiec 22, 2016 Ja piłam ocet jabłkowy rozcieńczony w wodzie na czczo. Na pół szklanki przegotowanej wody dodawałam dwie łyżki octu, z czasem zmniejszyłam ilość octu do jednej łyżki. Pomógł mi przy odchudzaniu. Zmieniłam dietę i zapisałam się na basen (3 razy w tygodniu), do tego piłam ocet jabłkowy. Chudłam około 1 kg na miesiąc. Teraz odstawiłam ocet, ponieważ uzyskałam już upragnioną wagę. W tej chwili skupiam się na zwiększeniu aktywności fizycznej, żeby poprawić "kształt sylwetki" Ocet powinien być naturalny. Można go zrobić samemu lub poszukać octu dobrej jakości. Ja swój kupuje tutaj: http://www.ziolavita.pl/ocet-jablkowy-ekologiczny-5-250ml-biofood-p2321.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olgaaa2 Napisano Czerwiec 23, 2016 Ocet jabłkowy pasteryzowany jest bezwartościowy, bo utracił swoje składniki odżywcze. Ocet musi być żywy, wtedy jest też smaczny i skutecznie działa. Ja zakwaszam żołądek octem jabłkowym ojca mateusza, dzięki czemu pozbyłam się trądziku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi5iowa 0 Napisano Czerwiec 23, 2016 Czekaj, jak to "zakwaszasz"?? Myślałam, że ocet właśnie odkwasza organizm... :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2016 Ona zakwasza żołądek dla polepszenie kwasów trawiennych i odkwasza organizm jednocześnie. To są dwie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2016 świetny pomysł na zakwaszenie żołądka, ale trzeba regularnie pic przed posiłkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2016 pij, pij ale naturalny, bo po inne nie warto sięgać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 5, 2016 odkwaszanie organizmu i zakwaszanie żołądka to dwie różne rzeczy, ale bardzo potrzebne. Żywy ocet jabłkowy świetnie wspomaga tworzenie się wysokiej jakości soków trawiennych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2016 Dokładnie to chodzi o stworzenie odpowiednich soków trawiennych w organizmie, aby pokarm był dobrze przetrawiony. To jest cel zakwaszania żołądka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2016 ale kwasne tez odkwasza organizm, a słodycze go zakwaszają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2016 dobry ocet stworzy odpowiednią kwasowość w żołądku, co wyeliminuje problem nadkwasoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2016 ja wyeliminowałam nadkwasotę octem jabłkowym. a miałam problemy przez kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2016 Zaczełami pić miesiąc o temu i moje problemy z nadkwasotą są o wiele mniejsze. Myślę, że niedługo się skończą w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2016 Oby mi pomógł, bo już nie mam sił do tych problemów z trawieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2016 Wszystkie problemy z trawieniem związane są ze słabym zakwaszeniem żołądka. Jak w żołądku jedzenie nie zostanie odpowiednio przetrawione, to później już tylko problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicelady Napisano Listopad 5, 2016 Co do octu jabłkowego, to piłam i nie polecam, bo na dłuższą metę szkodzi i to bardzo. Jeżeli chodzi o zrzucenie nadwagi, to też nie szalałabym z restrykcjami bo szybko się poddasz. Małe zmiany w diecie i trochę regularnej aktywności, mogą być na początek spacery szybkim tempem, potem stopniowo wprowadzany większy wysiłek. Ja bardzo długo nie wiedziałam jak sobie poradzić z sadełkiem i chyba już wszystko przerobiłam. Nawet głodówki, tabletki i złote środki jak np. właśnie ocet. Teraz stawiam na zdrowe normalne podejście, o czym też piszę na swoim blogu: www.nicelady.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach