Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yassiny

Mam 16 lat jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Yassiny

Nikt o tym nie wie :S nawet chłopak

Gość gość
było nie dawać d**y :D teraz masz bachora

Gość Yassiny
Ogarnij sie. Jestem w kropce nie wiem co robić :S

Gość gość
No i co Ty zrobisz z tym faktem,dziecko????????????

Gość Yassiny
Nie wiem. Od 2 dni nic nie robię tylko siedzę i płaczę, ale to nie jest żadne rozwiązanie

Gość gość
Trzeba było myśleć o zabezpieczeniu zanim się rozłożyło nóżki.... A co ze szkołą?

Gość gość
teraz niewiesz co zrobic ale d**y umialas dac ludzie ogarnijcie sie po co sie bierzecie za seks jak nie znacie konsekwencji ja p*****le wczesniej bylo myslec glowa a nie dupa mamusia ci nie powiedziala skad sie dzieci biora

Gość Yassiny
Używaliśmy kondomów. Może pękł.. Nie wiem, nie wiem co ze szkołą, teraz to już nic nie wiem

Gość pinessssssska
Dam Ci radę-walcz i urodz to dzieciątko mimo wszystko!!!Nic nie dzieje się bez przyczyny-widocznie taki los miałaś zapisany.Ale dziecko to szczęście...powiedz jak najszybciej chłopakowi i napewno się ucieszy....fakt, jestes młodziutka, ale dasz radę!!!

Gość gość
ten temet juz byl kilka dni temu i autorka w polowie nabijała się z osób udzielających rad a nawet je zaczęła wyzywać

Gość gość
nie odpisujcie- ta osoba prowokuje was jak kilka dni temu

Gość gość
Ewentualnie donoś ciążę i urodź dziecko to Ci się odechce na jakiś czas bzykać. No i maleństwo oddaj do adopcji bo z Ciebie to chyba marna matka będzie....tak jak ten kondom....

Gość gość
chlopak nie bedzie ponosil konsekwencji pomimo ze mamy 21 wiek.ty bedziesz.jezeli mozesz liczyc na rodzicow i bedziesz mogla REALNIE skonczyc szkole i studia to urodz.jezeli nie to usun ciaze.

Gość gość
i nie sluchaj tu p*****l o tym co bylo,jaka to nie jestes itd.frustraci to pisza albo nawiedzeni psychicznie.tu trzeba myslec realnie,glowa i szybko.

Porozmawiaj z rodzicami,oni będą wsparciem dla Ciebie....w dzisiejszym świecie zajść w ciąże....to cud.....tyle kobiet nie może mieć dzieci.....Teraz jest parcie na kasę,karierę.....ale te bezdzietne lemingi za 20 lat będą samotni na łasce państwa i w domach starców bo nie bedzie mial kto podać szklanki wody.... Dziecko to masa wyrzeczeń ale i wielkie szczęscie....

Gość Chybasiezalamie
Ludzie! Ogarnijcie sie. Nie wiem o jaki post Wam chodzi i tego nie wymyśliłam. Trzeba być jakiś p*****m by ciąże wymyślać. Co do donoszenia ciąży, to jestem pewna że doniose tylko jest jeden problem. Chłopak miedzy nami sie ostatnio psuje. Kilka razy mnie popchnął ale nie chce za bardzo o tym mówić bo mowa o ciąży.

Gość gość
mozesz z rodzicami rozmawiac,jacy sa?jezeli Cie nie ubija po tej milej wiadomosci to jak myslisz sie zachowaja?

Gość gość
A co to za chłopak, który Cie popycha ? Tylko czekać kiedy Cie uderzy :/

Gość gość
masz trzy wyjscia:urodzic i wychowywac,urodzic i oddac do adopcji,usunac ciaze

Gość gość
a twoj chopak ile na lat

Gość Chybasiezalamie
W moim wieku

Gość gość
no brawo to rodzice napewno sie uciesza

Gość gość
Żadna nastolatka nie pisze kondom :) małolaty są pewne, że tam ma być NNN

Gość Chybasiezalamie
Co to NNN?

Gość gość
Tez zaszłam w ciąże mając 16 lat. Obecnie mam 17 lat i za kilka dni urodzi mi sie córeczka. Wszyscy mnie wspierają i pomagają. Moim zdaniem powinnaś powiedzieć swojemu chłopakowi o tym i razem powinniście zadecydować co dalej

Gość gość
yea right,szesnastoletni gowniarz bedzie decydowal co dalej.Ona musi zdecydowac razem z rodzicami bo it ak to na nia i na jej rodzicow spadnie.Takie jest zalozenie.Jesli bedzie inaczej po kilku latach,super,Nalezy dziekowac za bycie w tym malym procencie gdzie taki chlopak sie angazuje w dziecko.To sie baardzo rzadko zdarza(czytaj prawie nigdy).Jesli ktos mysli inaczej to jest bardzo naiwny.

Gość gość
Ja uważam ze powinni zadecydować wspólnie z chłopakiem a przynajmniej o tym porozmawiać a następnie powiedzieć o tym rodzica. Mimo ze miałam 16 lat to mój obecnie narzeczony nie zostawił mnie w tej sytuacji samej ale za to chciał sie oświadczyć i zrobił to po krótkim czasie.

Gość gość
a ile mial lat?

Gość gość
Jest starszy odemnie o 4 ale moim zdaniem to bez różnicy w jakim wieku jest. Moim zdaniem powinien dowiedzieć sie o tym pierwszy chłopak bo to wkońcu jego dziecko

Gość gość
Matka z ojcem powinni wp******ic w d**e, zaciagnac na aborcje a potem porzadnie zajac sie puszczalska coreczka. Ukrocic wszelkie wyjscia, i prezy, wyjazdy.