Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny facet pytał o papierosy

Polecane posty

Gość gość

albo mam zwidy albo znów on odstawił numer nie poznałm głosu nie poznałm twarzy teraz po czasie znajoma wydaje mi sie sylwetka wzrost i tak jak kiedys pojawił sie z nikad jezeli to rzeczywiscie on to po jaki kij to robi szuka zemsty na mnie chce mnie osmieszyc czy rozsmieszyc jakby chciał pogadac nie robił by takiej maskarady nic z tego nie rozumiem on sobie robi ze mnie niwybredne zarty a ze ma mozliwosci jedzie po całosci tylko po co

Gość gość
rzeczony narzeczony cos ty wymyslił niech mi ktos wytłumaczy

Gość gość
no tak teraz sie smieje w kąciku niech mi powie po co to robi co chce tym uzyskac

Gość gość
Idź do lekarza od głowy bo coś ci się niedobrego z nią robi :-O

Gość gość
Buhaha cham?

Gość gość
prawdę mówią że dopalacze robią z mózgu gąbkę

Gość Drogi Staszku
co mi sie przytrafilo, ja do dzisiaj nie moge sie pozbierac po jednej.... wstydzilam sie isc do toalety przy facecie, wiec poszlam pod prysznic (byl osobno) zrobilam kupe do worka, potem przemycilam w reczniku ten worek i schowalam w plecaku.. nastepnego dnia smrod byl straszny, koles otworzyl moj plecak ja w panice sie na niego zucilam i powiedzialam ze to splesniale brzoskwinie... chyba nie uwierzyl Dodatkowo, bylam kiedys z rodziciami na dzialce u ich znajomych i nie bylo tam toalety. Wszyscy spali w takim baraku dla pracownikow, bo nie wybudowali jeszcze wtedy domu. W pewnym momencie wszyscy obwiescili, ze idą na spacer. Ja odmowilam, bo pomyslalam, ze w tym czasie jak oni pojda, ja zrobie kupkę. Zamknelam sie w tym baraku, wzielam reklamowke i chcialam zrobic do niej kupe. Nie trafilam!!!! W tym momencie oni wrocili ze spaceru. Kupa na ziemi, ja z majtkami w kostkach....Wzielam te kupę przez siatkę i wrzucilam do komory na posciel w lozku. Przez kilka godzin wszyscy zastanawiali sie dlaczego unosil sie tam taki obrzydliwy zapach.... Az znalezli!!!! Chcialam uciekac z tej dzialki na piechote ze wstydu.