Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssss29

CO MYŚLICIE O TAKIM FACECIE?

Polecane posty

Gość gość
:D:D:D powiedz mu ze ty 19 k***sow mialas to wtedy mu mina zrzednie wystraszy sie ze nie podola i s*******i. Albo prawik jakis, tylko prawiki opowiadaja ile dup zaliczyli buahahahahh

Gość gość
obrzydliwi jesteście. A poza tym nie rozumiecie tego mechanizmu, jak kobiecie się ktoś taki spodoba, to myśl o możliwym związku jest nęcąca jeszcze bardziej właśnie dlatego, że ona chce wierzyć, że on akurat dla niej straci głowę, że tyle kobiet miał a to ona będzie ta wyjątkowa. No i to jest oczywiście naiwne myślenie. Ale Wy człowieka nie znacie i nie ma co go oceniać nie znając szczegółów.

Gość gość
kloca mu na klate postaw

Gość ta wyzej
on dla nie co najwyzej 13ml spermy straci a obrzydliwa jestes ty z ta rozprutą rozklapiochą

Gość gość
odzywają się święci.. ciekawe czy jakby mieli warunki, i laski same leciały w ich ramiona to czy by nie przelecieli jednej, drugiej, trzeciej.. Może 1 na 10 by się oparł czysta hipokryzja

Gość gość
i nie wyskakuj mi tu z takim tekstem bo ja akurat łatwa nie jestem :P

Gość ta wyzej
hej to ja gosc z 00:59,wy to macie problemy, zobaczcie co mi sie przytrafilo, ja do dzisiaj nie moge sie pozbierac po jednej.... wstydzilam sie isc do toalety przy facecie, wiec poszlam pod prysznic (byl osobno) zrobilam kupe do worka, potem przemycilam w reczniku ten worek i schowalam w plecaku.. nastepnego dnia smrod byl straszny, koles otworzyl moj plecak ja w panice sie na niego zucilam i powiedzialam ze to splesniale brzoskwinie... chyba nie uwierzyl wy to macie problemy, zobaczcie co mi sie przytrafilo

Gość gość
haha jaki kiepski podszyw, gościu "ta wyżej" zapomniałeś tylko nick zmienić biedaczku! A ja mam w d***e na co mi to przyjdzie, wolę nie być łatwa ale żyć w zgodzie ze sobą niż iść do łóżka jak mam chcicę z kimkolwiek tylko po to, żeby potem żałować.

Gość gość
Tym się różni człowiek od małpy, że oprócz popędów ma rozum i nim się kieruje. Idę spać drodzy frustrac***próba podniesienia rozmowy do wyższego poziomu mogłaby się dla Was skończyć bolesnym upadkiem

Gość ssssss29
Wiem to wszystko dlatego, że szczerze ze sobą rozmawiamy...