Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikis84

Lipoxine transbłonowe moja szczera opinia

Polecane posty

Gość Vikis84

Witajcie dziewczyny Ostatnio wszędzie reklamuje się ten produkt Lipoxine który promuje nową metode odchudzania - na podstawie odkryc mikrobiologicznych. Poleca go dużo blogerek i gwiazd, Kupiłam ten produkt, do tanszych raczej nie należał chociaż wiem że są droższe. Kurier przyjechał szybko, następnego dnia od zamówienia. Przesyłka ładnie opakowana, dołączają dokumenty do zamówienia wszystko pięknie widać że profesjonalnie traktują klienta. Jednak mam małe zastrzeżenia. Producent mówi że schudnie się 14 kg bez ćwiczeń. Ja rzeczywiście nie ćwiczyłam ale schudłam w 4 tygodnie jedynie 7,5 kg. Efekt jest bardzo widoczny, lepszy niż po tych ketonach malinowych i gównianych zielonych jagodach acai. Chciałabym poznać również Wasze opinie. Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze opinie

Gość gość
Jestem właśnie w trakcie 40-dniowej diety przy użyciu lipoxine.. Powiem tylko tyle, że to na mnie działa. Do dnia 26-ego schudłam już 12 kg... I nie chcę ich z powrotem! Mam więcej energii, przesypiam spokojnie całą noc, nie bolą mnie już stawy, itd. - a to tylko niektóre z korzyści. Negatywy: trzeba z wyprzedzeniem planować, jak się nie będzie jadło posiłków w domu. Mogę śmiało powiedzieć, że bycie osobą szczupłą to wspaniałe uczucie. Zbliżam się już do 50-tki i mimo tego, że wcześniej zdarzało mi się zaniedbywać zdrowie, to teraz stawiam je na pierwszym miejscu. Ten produkt jest dla mnie idealny. Macie może jakieś mądre rady?

Gość gość
Mam 28 lat i muszę schudnąć jakieś 10 kilo. Dzisiaj zaczynam i mam nadzieję, że ten Lipoxine na mnie zadziała. Trzymajcie za mnie kciuki!

Gość gość
Po pierwszej serii z Lipoxine schudłam prawie 20 kg... potem przez 6 tygodni pilnowałam wagi i parę dni temu zaczęłam drugą rundkę i zdążyłam już schudnąć 6 kilo... nie mam żadnych efektów ubocznych, bólów głowy ani niczego takiego... dla mnie więc Lipoxine jest najlepszą rzeczą pod słońcem... tyle pieniędzy zmarnowałam na różne diety i programy odchudzające, że niczego innego nie będę już próbować...

Gość gość
Na tej diecie jestem już od 6 dni i zrzuciłam już prawie 5 kg. To strasznie ekscytujące. Mam mnóstwo energii i ograniczanie ilości kalorii wydaje się łatwiejsze. Wczoraj wieczorem po raz pierwszy musiałam się zmusić, żeby zjeść jabłko do końca. Życzę wam wszystkim powodzeni

Gość gość
Do tej chwili w ogóle nie wiedziałam o istnieniu tego produktu. Dziś mija mój 6 dzień stosowania suplementu. W poniedziałek ważyłam jeszcze 84 kg. Dzisiaj jest niedziela i ważę już 81 kg. Sami osądźcie, czy to działa. :) To wspaniały produkt.

Gość gość
Kupiłam Lipoxine, żeby schudnąć tylko 5 kg. Tak, tylko 5 kg. Zajęło mi to tylko 1,5 tygodnia, a potem przestałam stosować ten preparat. I uwaga: jadłam, co mi się tylko podobało. Wiem, że powinno się przy tym przejść na dietę, ale nie podobało mi się to całe liczenie kalorii. Odżywiałam się zdrowo (jadłam warzywa, chude mięso i ryby) i sporo ćwiczyłam. Po pierwszym tygodniu zauważyłam, że zmniejszył mi się apetyt, ale za to miałam więcej energii. Byłam zadowolona. Fajne było to, że mimo tego, że przestałam już brać Lipoxine, to dalej chudłam. Myślę, że chodziło o to, że mój styl życia zmienił się na lepsze, ale Lipoxine mi w tym pomogła. Teraz niełatwo byłoby mi utyć, ale wcale mi to nie przeszkadza. Polecam to wszystkim zainteresowanym, ale w połączeniu z odpowiednią dietą i programem ćwiczeń, i po rozmowie z lekarzem!

Gość gość
Zaczynałam od 79 kg, a teraz ważę 66. Schudłam 13 kg w ciągu pierwszej serii i jestem zachwycona. Stosując tę dietę, nie byłam w ogóle głodna i super mi się spało. Ubyło mi 5 cm w łydkach, udach, talii, biodrach i ramionach w ciągu 40 dni. Po drugiej serii diety schudłam 5 kg w 12 dni! Dzięki tej diecie czułam się jak superbohaterka.

Gość gość
UWAGA: Dietetycy nas w konia robią. Produkt widze na internecie za ponad 100 zł a wiecie ile moj dietetyk mnie naciagnal? 390 zł za te kurację.. Efekty są po lipoxinie, to jakies nowe metody odchudzania ale jak kupujecie to tylko na internecie. Na pewno nie próbujcie zielonej kawy czarnych zielonchy i innhych bzów w kolorach tęczy - bo to nie działa usmiech.gif

Gość gonga
A co tam jest w środku tzn. jaki jest skład bo chyba na opakowaniu są takie informacje?

Gość gość
Polecam :)

Gość gość
Efekty bardzo fajne, Chociaz warto cwiczyć podczas kuracji

Gość gość
Co za bzdury tu wy[isujecie naciągacze!!!! Widac ze wszytskie posty sa podstwione, ten temat juz byl i byly same negatywne opinie a Wy stworzyliscie nowy o tym samym tytule.Dziewczyny nie kupujcie tego, ja zamowilam przyszlo bez papierow bez zadnego certyfikatu skutecznosci a w skladzie same witaminy typu wiatmina C, cynk, chrom!!!!!Nie dajcie sie oszukac tym mataczom!!!!

Gość gość
jesli ktos sobie zyczy top moge nawet gdzies wrzucic fote tego ich super-produktu i zdjecie skladu....smiech na sali. Na opakowaniu nie ma napisane ze jest to jakis innowacyjny produkt, nie ma nic o jakims transblonowym odchudzaniu i skladniku alfa. Jest napisane jedynie ze jest to suplement diety i w skladzie wiatmina C, chrom, cynk i jeszcze jakas cambogna, co jest w co drugim produkcie na odchudzanie w aptece....i to wszytsko za 112zl....myslicie ze od tego schudniecie?Oszuści!

Gość gość
to odmienilo moje zycie tyle w temacie !! schudlam 15 kg w ponad miesiac

Gość gość
jasne 15kg w miesiac z witaminami....dziewczyny nie wierzcie koles nabija posty!!!

Gość gość
Widać konkurencja się udziela. Ja powiem szczerze, że korzystałam i schudłam 9,5 kg. EFEKT ŚWIETNY. Tyle w temacie

Gość Alfa555
Lipoxine i transbłonowe odchudzanie to czysta fikcja. Też zamówiłam ten produkt. A tu niespodzianka! W skład sławetnego Lipoxine wchodzi Garcinia Cambogia, kwas HCA, chrom. A to wszystko za 112zł! Przy czym ceny za suplementy diety wyciągu z Garcinia Cambogia i kwasu HCA oscylują w granicach 25 - 55 zł. Nie dajcie się naciągnąć!!!

Gość gość
jaka konkurencja???Dziewczyny nie kupujcie tego szajsu!!! W skladzie tak jak pisala kolezanka wyzej chrom, cynk i witamina C i do tego ta cambogna....to jest smiech na sali. Jeste, tak wsciekla na siebie ze dalam sie oszukac jak dziecko jakas durna reklama

Gość gość
jaka konkurencja???Dziewczyny nie kupujcie tego szajsu!!! W skladzie tak jak pisala kolezanka wyzej chrom, cynk i witamina C i do tego ta cambogna....to jest smiech na sali. Jeste, tak wsciekla na siebie ze dalam sie oszukac jak dziecko jakas durna reklama

Gość gość

Gość gość
BANDA NACIĄGACZY I OSZUSTÓW!!!! To takie samo kantowanie ludzi jak to:www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5825048&amp ;start=30 czy to:www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5834324 Nieistniejące NIGDZIE firmy z adresami w rajach podatkowych, nabijanie postów na forach, gdzie nie jest wymagana rejestracja (ciekawe dlaczego? przecież takie cuda powinny być hitami na Wizażu chociażby... a tam ani słowa...), tworzenie fałszywych kometnarzy... I jak to wszystko się wyda czarno na białym (czyli ktoś to faktcznie kupi i się zorientuje, że został zrobiony w chvja) to wszystkie te legrandy i lipoksine znikną jak sen złoty.

Gość gość
O proszę!! Mamy dane naciągacza: who.is/whois/180next.com Registrant Name: Ahmed Majid Registrant Organization: Active Financial Services Ltd. Registrant Street: Suite 1156 BP 303 Registrant City: Mutsamudu, Anjouan Registrant State/Province: Registrant Postal Code: 30312 Registrant Country: KM Registrant Phone: +269.7611451 Choć nabranym to pewnie nic nie da, bo z komorów gie się da dojść. A oni nie tylko na dziadowskie kremy naciągają, ale też np. na płatne SMSY: www.productforums.google.com/forum/# !msg/groups-pl/tIS_fBsjN8k/sve0WhiNsVYJ Ciekawa firma, ciekawa..

Gość gość
I grzebiemy dalej. Czesi już się na oszustach poznali co najmniej rok temu: www.podvodnefirmy.cz/active-food-supplements-com/ A jak wynika z lektury tematu ta sama firma to oszuści od tabletek "odchudzających", i są nawet linki do polskich forów gdzie ludzie byli pooszukiwani. No! A dla chcących podrążyć dalej: wpisujemy w google ""Suite 1156 BP 303" i sobie czytamy o naciągaczach, czytamy...

Gość gość
okej ale panie ktore wypowiadają sie negatywnie nie schudly?? zero efektow??? tego nikt nie napisal debile bo jakos ja zamowilam i schudlam 15 kg ;)

Gość gość
oszuści i tyle jak ktoś jest uczciwy to poda normalny adres i telefon

Gość gość
jak można schudnąć po kapsułkach które zawierają vit .c chrom, garcinia cambogia, lepszy skład już ma linea

Gość gość
schudnąć można ale z kasy

Gość gość
nie ma odchudzania jakiegoś nanobłonkowego

Gość gość
kupisz jedne opak. to dzwoni kobieta która namawia na 2-gie promocyjne ja tak zamówiłam i nie dość że przyszło jedne opak. a zapłaciłam kurierowi za dwa to jeszcze byle co zwykłe kaps. bez certyfikatu bez alfa itd..... i teraz ani odzyskać kasy poprostu kolejna banda oszustów a ludzie dalej naiwni,,,,, dają zarobić takim .........