Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikis84

Lipoxine transbłonowe moja szczera opinia

Polecane posty

Gość gość
Efekty sa super, ludzie ogarnijcie sie bo to naprawdę dobry produkt W ogole glodu nie czuje

Gość gość
BANDA NACIĄGACZY I OSZUSTÓW!!!! To takie samo kantowanie ludzi jak to:www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5825048&amp ;start=30 czy to:www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5834324 Nieistniejące NIGDZIE firmy z adresami w rajach podatkowych, nabijanie postów na forach, gdzie nie jest wymagana rejestracja (ciekawe dlaczego? przecież takie cuda powinny być hitami na Wizażu chociażby... a tam ani słowa...), tworzenie fałszywych kometnarzy... I jak to wszystko się wyda czarno na białym (czyli ktoś to faktcznie kupi i się zorientuje, że został zrobiony w chvja) to wszystkie te legrandy i lipoksine znikną jak sen złoty.

Gość OSZUKANA 22
zamówiłam preparat odmładzający a dostałam suplement diety z witaminkami.adresu zwrotnego oczywiscie nie ma .nie zamawiajcie to oszustwo.

Gość gość
Czuję się totalnie oszukana!!! o czym ja myślałam? Przekonały mnie "artykuły" na wirtualnej polsce i onecie. Jak już zapłaciłam przyszły wątpliwości... Sprawdźcie stronę do kontaktu. Nie ma nic oprócz adresu e-mailowego (z którego oczywiście nikt nie odpowiada). Ktoś nieźle się natrudził, żeby ponaciągać ludzi. Nie wierzcie w to. Nie dajcie się naciągnąć!!!

Gość gość
skład tego specyfiku to witamina c, cynk i chrom. Gdzie super odchudzający składnik? To oszuści. A wszyscy wypisujący te fałszywe opinie powinni się zastanowić nad tym co wypisują.

Gość gość
jak możesz stosować coś co nie istnieje, NACIĄGACZU? :/

Gość gość
Nie dajcie się oszukać na kolejny złoty środek na odchudzanie . Już na pierwszy rzut oka , jedzie oszustwem . Wystarczy poszukać dr Waldorf i co ? Taka nie istnieje, więc jedyne co może pomóc to zdrowa dieta i ćwiczenia.

Gość gość
http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo JEDNA WIELKA ŚCIEMA !

Gość gość
http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo JEDNA WIELKA ŚCIEMA ! TUTAJ LINK DZIAŁAJĄCY, tamten nie działa

Gość Kamil8996
Ważyłem 70 kg, a na lipoxine przytyłem 15 kg, to działa! Już prawie dochodzę do 90, zawsze byłem chudy, a teraz będę taki jak zawsze chciałem. Polecam.

Gość gość
Cholera ale dałam się naciągnąć:( ani tabletek ani kasy na dodatek strona tego cudownego środka zniknęła

Gość gość
jak długo czeka się za wysylka

Gość maggggie
Dziś dostałam przesyłkę za pośrednictwem firmy kurierskiej Siódemka a zamawiałam w poniedziałek. Mimo wszelkich negatywnych komentarzy zaczynam kurację. Wciąż mam nadzieję, że będzie choć w połowie tak skuteczny jak zapewniają. Napewno podzielę się z Wami swoimi spostrzeżeniami.

Gość gość
Idioci, to fake jest, tego z*****od white time :D Łykajcie dalej, aż wam wątroby porozsadza

Gość gość
Lekarze, którzy polecają ten produkt na stronie internetowej nie istnieją w polskim Centralnym Rejestrze Lekarzy. A wpisy pozytywne, które są widoczne na forum były zamieszczane w trzyminutowych odstępach czasu. Na temat ich wiargodności odpowiedzcie sobie sami...

Gość riczi23
Uwaga na "Transbłonowe odchudzanie! " stracicie kobietki tylko pieniążki!. Zakupiłem dla mojej żony ten suplement Lipoxine. Mijają 2 m-ce ani diety ani zwrotu pieniędzy. Moje zaskórniaki 89zł "podarowałem" oszustowi. Brak adresu i poczty, ni jak się skontaktować.

Gość gość
Sory ale alfa to bardzo szkoiwy środek dopalajacy dlatego tak dobrze dziLa

Gość gość
http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo macie swoją cud diete

Gość efcia11
Witam, czy ktoś z uzywających ten produkt mógłby opisać jak się go stosuje. Nigdzie na necie nie mogłam znaleźć info na ten temat. Byłabym wdzięczna za informacje z ulotki, np. kiedy należy zachować szczególną ostrożność, czy jest to produkt dla każdego, czy też są jakieś ograniczenia w tej kwestii. Zanim wydam sporo kasy chciałabym się parę rzeczy na temat tego produktu dowiedzieć, a niestety producent jakoś nie odpisuje na moje maile :( Z góry dziękuję.

Gość gość
Zamawiałam Lipocycle, a dostałam Lipoxine. Na stronie http://21.lipocycle.pl/ odezwała sie do mnie na czacie Support Agent Anna Barska. Poniżej zapis naszej rozmowy, a wnioski wyciągnijcie sami : Maria Barska: Witaj, czy masz pytania na temat naszego produktu? Zapraszam do konsultacji. Proszę przyjmować lek bez obaw Klient: Dostałam co innego niż zamawiałam. Chcę oddać i uzyskać zwrot pieniędzy. Maria Barska :nie dostała Pani czegoś innego, to tylko inne opakowanie Klient: Na opakowaniu jest inna nazwa, inny skład - więc jest to cos innego Rezygnuję z tego zakupu i proszę o informację, jak mam teraz postapić, żeby odzyskać pieniądze. Maria Barska: nie, nie jest to coś innego. poszła seria wysyłek w innym opakowaniu. Klient: Już podjęłam decyzję o zwrocie, proszę więc o dokładną informację jak mam to zrobić Maria Barska: nie wiem nie zajmuję się reklamacjami Klient: a czym ? namawianiem naiwnych? to po co w ogóle ten czat?? i to nie jest żaden LEK! Nawet na opakowaniu jest napisane "suplement diety". Chce dodać, że telefon nadawcy, podany na opakowaniu przesyłki, naturalnie milczy... Nie dajcie się nabierać!! To na pewno jedno i to samo g... i w tym ta pani ma pewnie rację.

Gość gość
Witam dzisiaj dostalam tabletki bez żadnych papierów tabletek nie idzie odesłać

Gość gość
Oszołomy j*bane. Wy w to wierzycie? Ściema! Nie dajcie się nabrać!

Gość Robert_1972_wroc
Pic na wodę, fotomontaż. I to za niemałe pieniądze. Jak ktoś ma za dużo kasy i jest na tyle naiwny, by ufać szamanom czy wręcz psim medykom z Zurychu z instytutów quasinaukowych, to już na własną odpowiedzialność.