Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja dobrze wyglądam, mam klasę i jestem z normalnym facetem z wyższej półki

Polecane posty

Gość gość

Z gołodupcem i ciapą nawet bym się nie zadała.

Gość gość
z wyższej półki na najniższym piętrze szpitala

Gość gość
Tam wygrzebałeś swoją żonkę śmieciu? :D

Gość gość
To jest twoj problem? To zmien go na bezrobotnego dziada :-)

Gość gość
Uważaj żeby ta wyższa półka nie spadła ci na łeb, a często się to zdarza.

Gość gość
To wy macie problemy, ja mam gdzie gołodupców, jeden frajer haha wstydzilam sie isc do toalety przy facecie, wiec poszlam pod prysznic (byl osobno) zrobilam kupe do worka, potem przemycilam w reczniku ten worek i schowalam w plecaku.. nastepnego dnia smrod byl straszny, koles otworzyl moj plecak ja w panice sie na niego zucilam i powiedzialam ze to splesniale brzoskwinie... chyba nie uwierzył Dodatkowo, bylam kiedys z rodziciami na dzialce u ich znajomych i nie bylo tam toalety. Wszyscy spali w takim baraku dla pracownikow, bo nie wybudowali jeszcze wtedy domu. W pewnym momencie wszyscy obwiescili, ze idą na spacer. Ja odmowilam, bo pomyslalam, ze w tym czasie jak oni pojda, ja zrobie kupkę. Zamknelam sie w tym baraku, wzielam reklamowke i chcialam zrobic do niej kupe. Nie trafilam!!!! W tym momencie oni wrocili ze spaceru. Kupa na ziemi, ja z majtkami w kostkach....Wzielam te kupę przez siatkę i wrzucilam do komory na posciel w lozku. Przez kilka godzin wszyscy zastanawiali sie dlaczego unosil sie tam taki obrzydliwy zapach.... Az znalezli!!!! Chcialam uciekac z tej dzialki na piechote ze wstydu.

Gość gość
spadać podszywy. zapomniałem opisać mój problem - jestem gejem. co byście mi doradzili ?

Gość gość
teraz tez czasem przy moim mężczyznie w górnej pólki sram do wora, moge robic co chce bo jestem kimś a nie plebsem jak wy

Gość gość
Uważaj żeby ta wyższa półka nie spadła ci na łeb, a często się to zdarza. Acha, tobie spadła. Klepka też.

Gość gość
chwalisz się? Klasy to ty kompletnie nie masz, buta, arogancja, wywyższanie się - to ma być klasa? Czym jesteś? Młodą mewką przyczepiona do męskiego organu - li i tyle. Żałosne!

Gość gość
Utnij jaja zrob se pipke. W tylek jak cie bedom ****** to calymi ziemiokami bedziesz sral:-)