Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mm 26lat i chce umrzec

Polecane posty

Gość gość

Po prostu uwazam, ze wszystko co najlepsze juz za mna, mimo ze od urodzenia mialam pod gorke. Najpierw jedna choroba, potem druga. Z obu wyszlam wiec powinnam sie cieszyc i korzystac z zycia, a ja po prostu nie potrafie sie cieszyc:/ ciagle czuje jakis niedosyt, ciagle musi sie cos dziac, zebym tylko nie analizowala i jakos funkcjonowala. Skonczylam szkole, studia, teraz bezskutecznie szukam pracy i cala moja pewnosc siebie zwyczajnie uleciala i staczam sie w dol. Najgorsze jest jednak to, ze ze wszystkim musze sobie radzic sama, co przez ostatnie 10lat uwazalam za plus, bo sadzilam ze dzieki temu stane sie niezalezna, zaradna i w kazdej sytuacji sobie poradze. Tak jednak nie jest, jestem po prostu slaba i nie chce juz zyc :-(

Gość Pan Wiesław
No to wiesz co robić. Skakanka i strych a nie wylewanie żali na niszowym forum

Gość gość
zyj, zycie to najwiekszy skarb, pojdz do psychologa

Gość gość
Twoje życie należy do ciebie wiec je sobie odbierz :D

Gość gość
jakbym skonczyla studia bylabym szczesliwa

Gość gość
Nieszukaj wielkich zarobkow a prace znajdziesz. Zanim sie otrujesz to daj na siebie namiar przed smierciom jeszcze cie wykozystam sexualnie szkoda takiego mlodego ciala dla robakow.

Gość gość
Do psychologa marsz

Gość gość pytający
w upie z tymi psychologami. Ta..trafi za 4 czy 6 razem na życzliwą osobę. Jakby miała pracę to by nie potrzebowała psychologa. Ogłaszaj się, że szukasz na różne sposoby. Ja mam więcej lat i stale mam kłopoty z pracą, jej utrzymaniem. Mam już dość, dobrze, że ma mi kto dać jeść. Jak mieszkasz w mieście to masz lepiej... nie wiem, czy masz zawód, jakieś doświadczenie, ale na pocieszenie ci napiszę, że i doświadczenie czasem niewiele daje

Gość gość pytający
psycholog to chce mieć z reguły spokój, chyba, że mu się zapłaci. Są telefony zaufania, w necie jest cała lista. To forum też jakoś pomaga w sensie, że nie jesteś sam. Bo w realnym świecie to jak tracisz pracę to estes w ciemnej upie