Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddaaaadd

Moja dziewczyna nie dba o zdrowie

Polecane posty

Gość dddaaaadd

Poznałem jakiś czas temu kobietę 26 letnią, spotykaliśmy się jakiś czas, ostatnio się popsuło, głównie z jej winy i raczej będzie koniec ale do rzeczy martwi mnie to że ona nie dba o swoje zdrowie :( ma nadwagę i siedzącą pracę przez to ma problemy z kręgosłupem lekarz powiedział że musi ćwiczyć bo inaczej będzie z nią bardzo źle olała to, kręgosłup ją boli i siada zdrowie! powiedziała mi że jest leniwa i nic nie robi z tym, źle się odżywia, pochłania głównie słodkie i coca colę same szkodliwe rzeczy, nie je nic oprócz obiadu-kolacji i słodkiego, do dentysty nie pójdzie jak ją ząb boli... bo się boi :/ pali papierosy, ma poważne problemy z chrapaniem, bo chrapię co noc (słychać że się dusi)... lekarz zalecił operację też to olała... , mimo iż wszystko co mogła popsuć między nami to popsuła martwię się o nią :(, nie wiem jak z nią rozmawiać, próbowałem nic nie dało, jej komentarze są złośliwe w stylu najlepiej mnie całą wymień jak jeszcze się spotykaliśmy itd. Jak się łatwo domyślić o mnie też ona nie dbała i o tą relację, na początku ok była wspaniała ale szybko się odmieniło...

Gość gość
poco ci taka fleja, zostaw to babsko niech sobie żyje jak chce, może kiedyś zmądrzeje, taki charakter i tego nie zmienisz a szkoda czasu na nią i nerwów, powiedz jej smacznego i pa pa

Gość dddaaaadd
Chyba nie mam wyjścia :( szkoda :(

Gość gość
zobaczył byś co by było po ślubie, wtedy już by się wcale nie starała

Gość dddaaaadd
Podnoszę :) był ktoś w podobnej sytuacji, wypowie się jeszcze ktoś?

Gość dddaaaadd
???

Gość gość
tutaj niema co więcej pisać, zostaw to zapuszczone babsko

Gość dddaaaadd
Racja lepiej odejść, wolę nie cierpieć, nie jestem męczennikiem, nie uwierzycie jestem kolejnym facetem co ją zostawił heh