Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizarta24

cellulit pomoc

Polecane posty

Gość fizarta24

Witajcie! Mam pewien kłopot z celulitem. Kompletnie nie wiem w jaki sposób się go pozbyć . Może cokolwiek któraś poradzić?

Gość gość
kup sobie jakies kapsulki, dobre balsamy i gąbeczkę do masażu, stosuj natrysk zimnej i cieplej wody, no i dieta i cwiczenia.

Gość gość
Nigdy nie stosowałam takich tabletek, ale jeśli się zdecydujesz na ich zakup i wypróbowanie, to daj znać jakie są efekty ;)

Gość grtola11
Zobacz dowolny test preparatów na cellulitis i je zastosuj. Przykładowy ranking jest tutaj: suplementy.waw.pl/kobieta/tabletki-na-cellulit.html

Gość fizarta24
grtola11 - wiem, że przykładowy ranking tabletek na cellulit jest na tej stronie, bo sama podałam ten adres :D:D Ale nie wiesz może, czy te tabletki działają??

Gość gość
tabletki gowno daja, to tylko chwyt marketingowy. masaze, dieta, cwiczenia

Gość grtola11
fizarta24: tak, stosowałam zwycięzkie tabletki z tego testu i u mnie sprawdziły się w 100% - efekty niesamowite. gość powyżej: nie dają 'gowna', bo po prostu cellulit to brak pewnych substancji w organizmie. I te substancje trzeba właśnie suplementować odpowiednimi tabletkami. Tak samo jak dieta może pomóc (poprzez dostarczenie odpowiednich substancji), tak samo i tabletki mogą pomóc w ten sam sposób, bo po prostu zawierają te substancje. Z tym że tabletki będą SKUTECZNIEJSZE niż dieta, bo w wielu przypadkach nawet najlepsza dieta jest niewystarczająca. Ja pozbyłam się cellulitu stosując te tabletki, a dieta niewiele mi dawała, tak więc wiem co mówię.

Gość outstandingxd
Witam, Zawsze miałam skłonności do cellulitu.. Niestety każda kolejna metoda okazywała się nieskuteczna.. Po wielu pytaniach na forach, koleżanki poleciły mi zabiegi w klinice Q-Institute. Skorzystałam, a moje życie wreszcie stało się piękne.

Gość Lilka36
Ja na cellulit stosuję masaże takim urządzonkiem w wypustkami, do tego peeling z fusów kawy i balsam . Efekty są całkiem fajne, skóra jest fajnie napięta i taka jędrniejsza. Byłam 2 razy na zabiegach na pomarańczową skórkę w Q Institute. Po nich cellulit jest praktycznie niewidoczny. Do tego dużo biegam i pływam, stosuję zdrową dietę z małą ilością soli. Piję też przynajmniej 2 litry wody dziennie. Póki co nie widzę,żeby coś więcej się pojawiało, więc mam nadzieję,że tak już zostanie.