Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja teściowa powaliła mnie na kolana

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poprosiła mnie żebym kupiła jej kapsułki piorące. Dziś poszłam do teściów zanieść im zakupy (teściowa prosiła). Akurat teściowa robiła pranie. Patrzę, a ona rozcina folię kapsułki i wlewa płyn do zbiornika :D. Tłumaczę jej, że tego się nie otwiera, że po co kapsułki, już lepiej płyn do prania kupić, a ona nie nie folia jej nową pralkę zepsuje, a jej sąsiadki kupują kapsułki i ona też będzie :D.

Gość mam zalęknione dziecko
:) Fajnie. Trzeba jej było na spokojnie wytłumaczyć jak to działa. Starsi ludzie czasem mają świetne pomysły.

Gość gość
Tłumaczyłam. Ona ma 56 lat, więc taka starsza to ona nie jest :).

Gość gość
Spoko:-) jak chce:-) twoja ma przynjamniej jaka taka pralke, ciotka mojgo meza nadal jedzie na frani, mimo ze do biednych nie nalezy. I w ta franie wali kapsulki:-) pronowalam ja kiedys przeknac do automatu, ale twarda jest:-) jak lubi miech tak pierze

Gość mam zalęknione dziecko
To trzeba było naocznie jej to udowodnić. Wrzuć kapsułkę do miski z ciepłą wodą, niech zobaczy, że to nie folia i że na pewno się rozpuści. Co do frani... Ja też mam na działce i jestem zadowolona. No ale w domu wolę automat ;)

Gość gość
moja teściowa znowu ma dwie pralki automatyczne w domu a pierze we frani :o nie rozumiem tego jak samemu można sobie tak utrudniać życie. zamiast wrzucić wszystko do pralki, ustawić program i za jakiś czas wyjąć wszystko i tylko rozwiesić ona musi godzinami grzać wodę, potem prać to w tej frani, potem miliony wanienek do płukania wszystkiego stoją wszędzie a na koniec wiadomo, zabawa z wyżymaniem prania