Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessa24help

moj kochanek powiedzial mojemu mezowi

Polecane posty

Gość vanessa24help

Ze go zdradzam,chcialam zakonczyc z nim romans to powiedzial mojemu mezowi :( nie wiem co robic,maz sie tak wkurzyl ze az zaczal mnie szarpac ,wyprowadzil sie z domu,a ja bez niego nie umiem zyc :(

Gość gość
było sie nie puszczać

Gość gość
Też tak chciałem zrobić swojej eks rvchadełce, no ale zabrakło mi odwagi. Szacun wielki dla Twojego kochanka.

Gość gość
ten Twój kochaś to dno,jechał na konto męża i jeszcze mu życie zniszczył,w rynsztoku go znalazłaś?

Gość gość
mój maz dowiedzial sie o moim romansie, bardzo to przezyl, ale zostal ze mna, wybaczyl mi, wzial pod uwage moje argumenty. ale szczerze jak na spowiedzi powiedzialam mu dlaczego to zrobilam, a nie bylo to łatwe dla mnie. teraz on zniszczy zycie mojemu kochankowi, ale po tym jak mnie potraktował kiedy mu powiedziałam ze mąż się dowiedział, zaslużyl sobie...

Gość gość
Kochanka mojego męża tez mi powiedziała, jak się "u nich" zaczęło sypać, nie wiedziałą jak go zatrzymac to na skargę poleciała do mnie, żenada. Nic nie wskórała, niestety. Nie mialam zamiaru pomagac idiotce. Skoro nie umiała go zatrzymać, to znaczy ze kretynka do kwadratu, tylko potrafi d**y dawac.

Gość gość
przeraża mnie to, co czytam... nie jestem katoliczką i mam d***e kościelne wartości ale małżeństwo to pieprzona nietykalność. Dobrze ci tak, że mąż od ciebie odszedł, może to powstrzyma kolejne kureffki i k*****arzy od puszczania się poza związkiem. Przyjmij na klate że jesteś kureffką i daj mężowi odejść.

Gość gość
Złamałaś mu honor on chciał pierwszy Cie kopnac w ten oblesny zad !

Gość gość
Widocznie taki paszkwil jak Ty jeszcvze go nie rzucił . I sie wkurzył .