Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jifejoiewjeoijitoj

Stereotypy dotyczące wielkości penisa

Polecane posty

Gość jifejoiewjeoijitoj

Zakładam ten temat po to, żeby dowiedzieć się jakie macie doświadczenia, jeśli chodzi o rozmiary :) Ja sama miałam trzech partnerów, i nie zauważyłam jakiś prawidłowości jeśli chodzi o wielkość, ale może Wy miałyście inaczej? Raczej nie wierzę, żeby po rozmiarze nosa/dłoni/stóp można było przewidzieć co tam się w spodniach skrywa :D ale z czystej ciekawości chciałam zapytać, czy same zauważyłyście jakiekolwiek prawidłowości (które oczywiście mogą być dziełem przypadku) ;)

Gość gość
rozmiar kupowanych prezerwatyw może wiele o tym świadczyć

Gość jifejoiewjeoijitoj
Otóż to ;) Przecież "zwykłe" prezerwatywy są naprawdę elastyczne.

Gość gosc chetnie pogada
osobiście mam 18 cm i 15 obwodu , wydaje mi się że dobra wielkość :) i grubość :) a wy jak uważacie panie ??

Gość gość
To też ze smutkiem przyznam,że mój mały to 20,5/15,3 cm. :)

Gość jifejoiewjeoijitoj
Zaraz wejdę w jakąś galerię, gdzie zdjęcia poparte są rozmiarami ;) W każdym razie tak jak pisałam wcześniej miałam trzech facetów - pierwszy (najniższy z nich wszystkich) miał wydaje mi się średniego; były pozycje, w których mnie bolało, rzadko też udało mi się wziąć całego do ust. Drugi jak mi się wydaje był grubszy (nie wiem czy dłuższy), w każdym razie często bolało, prosiłam, żeby wchodził powoli itd. Z moim obecnym facetem, który jest najwyższy, i dość szczupły, nigdy mnie nie boli, mogę wziąć całego, ogólnie jest najmniejszy jakiego miałam. ALE z nikim nie miałam lepszego seksu. Nie wiem czy to kwestia uczuć, czy innych czynników, ale z nikim nie było mi tak dobrze jak z nim